Részegen ki hoz majd haza külföldről? – Koncertek busszal Ausztriában

Ha nincs autód, ha nem tudsz sör nélkül koncertet nézni, vagy ha csak nincs kedved vezetni, pedig megnéznél néhány bulit, akkor van pár ötletünk.

Arctic Monkeys / Bloc Party / Kate Nash

Hol? Wiesen, Ottakringer Arena
Mikor? 2013. július 14.
Mennyi? 51,40 euró (állójegy)

Július közepén rendezik Wiesenben a Harvest of Art fesztivált, ami semmilyen szempontból sem tekinthető egy egyjamahás falunapnak, fellép ugyanis az Arctic Monkeys, a Bloc Party és Kate Nash is. A ShortScore buszt indít a helyszínre, amire baráti áron, mindössze 5000 Ft-ért válthatsz retúrjegyet. Foglalásodat itt bonyolíthatod le, hogy te is jól nézz ki a táncparketten Wiesenben!

Green Day

Hol? Bécs, Krieau
Mikor? 2013. május 29.
Mennyi? 51,40 / 86,40 euró (álló / kiemelt álló) + 6000 Ft buszköltség (retúr)

Délután 2-kor indul a járat a nemrég három lemezzel gurító, és Billie Joe elvonója után állítólag top formában lévő Green Day bulijára, ahol fellép még az All Time Low és a német The Baseballs is. Mivel a hírek szerint a csapat tökéletesen összeszedte magát, és már egy ideje nem nagyon járnak hozzánk, kihagyhatatlan alkalomnak tűnik a lóversenypályán megrendezett parti. A koncertjegyet innen, a buszos utat pedig innen intézheted flottul és ügyesen.

Paul McCartney

Hol? Bécs, Ernst Happel Stadion
Mikor? 2013. június 27.
Mennyi? 34 900 / 49 900 Ft (álló / kiemelt álló) + 12 000 Ft (buszjegy)

Macca sosem volt olcsó élőben, hát most sem az, így eléggé mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha a buszjegy+koncertjegy kombót akarjuk beszerezni, de a már új dalokkal is érkező McCartneyt meg kell nézni, legalább egyszer, vagy mindig, ha erre jár. Az Ernst Happel óriási stadion, de biztosan meg fog telni a zseni érkezésére, aki Out There! elnevezésű körútja bécsi állomásán vélhetően igencsak masszív setlistet fog eljátszani. A jegyeket itt meg is rendelheted!

Robbie Williams

Hol? Bécs, Krieau
Mikor? 2013. július 17.
Mennyi?  40 600 Ft (koncertjegy + buszjegy)

Robbie sem adja olcsón magát, de a jó formában, elég jó lemezzel visszatért úriember sem arról híres, hogy otthon felejti a durva színpadképet és nagy zenekarát. A bécsi lóversenypályán megrendezendő parti szépen válogat majd a Take the Crown-ról és az előző albumokról is, az öregedő, de még mindig nem vén Williams pedig közel a negyvenhez is ért a show-hoz. Buszra fel, ha érdekel, itt rendelheted meg a jegyeket!

Bon Jovi

Hol? Bécs, Krieau
Mikor? 2013. május 17.
Mennyi? 32 000 Ft (állójegy) + 12 000 Ft (buszjegy)

Bár lemezen egyre öregesebb a Bon Jovi, élőben még mindig odateszik magukat, és lazán hozzák a háromórás, energikus setlisteket. A turné alapjául szolgáló új album, a What About Now ugyan erős közepes lett, de nem kapsz idegrángást az új daloktól, és ez legalább annyit jelent, hogy nem kell kimenned sörért, ha megszólal egy friss szám a klasszikusok helyett. Ha bírja a kassza, akkor semmiképp se hagyd ki a koncertet, mert meglepő, amit a zenekar nyújtani tud élőben. Itt meg is rendelheted jegyeidet, ha készen állsz egy többórás megmérettetésre.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon