Farsang, svéd parti és gépészeti alapismeretek - Öt buli, ahol ott kell lenni a héten

Visszatér hozzánk a zseniális svéd Movits, Péterfy Boriék lemezt játszanak végig, és mondjuk, hol lesz érdemes beöltözni Budapesten farsangkor.

Movits (S)

A38, február 11. 20:30

"Hölgyeim és uraim: a színpadon a mesés Movits!, Svédország legjobb hiphop-szving-jazz triója!" - pár éve Stephen Colbert e szavakkal vezette fel műsorában a Movits!-ot, a következő néhány hétben az amerikai eladási listák élbolyába katapultálva ezzel a zenekart. A Movits! egyszer már fellépett az A38-on, hajószakasztó telt ház előtt. Most frissen megjelent negyedik nagylemezével tér vissza. Elképesztően laza és állati cool - többet nem is kell mondanunk, garantált az irgalmatlan táncmulatság. Előttük a remek Mörk melegíti be a termet.

Tribute Farsang 2016

Dürer-Kert, február 12. 19:00

Akik korábban részt vettek a Tribute Farsangon, biztosan nagyon jól érezték magukat. Ez idén sem lesz másképp, sőt. Ezúttal 12 zenekar fog gondoskodni a folyamatos jókedvről. A nagyteremben modern/súly metal fog szólni. A 041-ben a klasszik/heavy metal rajongókat várjuk. A kisteremben pedig a kommerszebb, vegyes felvágotté a főszerep. Természetesen idén is be lehet öltözni farsangi maskarába, sőt kell.

Péterfy Bori & Love Band: 2B végigjátszó

MOM Kulturális Központ, február 12. 19:00

Péterfy Bori színésznő-énekesnő Love Band nevű zenekarával két sanzon-pop-rock lemez után 2010-ben, azaz immár öt éve rock együttesektől szokatlan vállalkozásba vágott: régebbi dalaik egy részét végletesen kifordították és már-már fájdalmasan lassúra hangszerelték át. Emellett kilenc vadonatúj pszichedelikus popszámot is írtak, s ezekből a dalokból állt össze a 2B címet viselő album, amely élőben már sikeresen debütált a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. Most ezt az albumot lehet végighallgatni akusztikusan, mégpedig azért, mert már kapható a 2B vinylen.

Pál Utcai Fiúk - Farsangi Bál

Barba Negra Music Club. február 12. 20:00

A fiúk a lányokkal táncolnak majd reggelig, jelmezben vagy anélkül, a lényeg, hogy PUF-farsang lesz a Barba Negrában.

Emika (UK)

A38, február 13. 20:00

Az A38-on már többször fellépett elektropop-díva, Emika tavaly jelentette meg új lemezét. A Ninja Tune-t elhagyó, saját kiadót alapító Emika éteri, elszállós, ugyanakkor súlyos ütemek zuhogásával tarkított fellépései egyszerre vokális szólóestek és nagyszabású gépészkedések, aminek középpontjában mindig ott van Emika varázslatos személyisége. Most is remek lesz.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon