Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mekkora ötlet! És nem is drága!

Mivel jó ideje mindenki számára csak álom a koncert, kivételt képeznek persze ezalól az új-zélandiak, ahol simán mennek a tömegrendezvények, Toulouse-ban kitalálták, hogyan lehetne hozzájutni egy kis élő zenéhez. A Delivreznoo alkalmazással bárki rendelhet magának házhoz egy dalt, és várhatja, hogy kijöjjön egy zenész, aki elnyomja neki.

A dolog végtelenül egyszerű: az alkalmazásban választhatsz egy számot (vagy a nap dalát, vagy a dallistából bármit), amit szeretnél élőben meghallgatni a lakásodon, az épp rendelkezésre álló zenészek egyike pedig megjelenik nálad, és előadja egy szál gitárral a kezében. Még csak nem is kell sokat fizetni érte, egy dal 5 euróba, azaz kb. 1800 Ft-ba kerül.

A Delivreznoo-t a Le Bijou nevezetű klub találta ki, akinek elege volt abból, hogy az emberek nem tudnak eljönni hozzájuk, így inkább ők küldték az előadókat a nézők lakására. A szolgáltatás rettentően népszerű, de nem minden egyes nap él, viszont amikor rendelhetőek az előadók, az időpontok elég gyorsan megtelnek. Nem lenne rossz ilyen itthon sem, valaki eljátszhatná a nappalinkban a Mármeghívót.

Itt egy kis videó is arról, hogyan néz ki ez az egész.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.