Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudjuk, hogy akárcsak az elmúlt években, idén is elég dögös fesztiválokra számíthatunk a hazai fesztiválpiacon, de azért mindenkinek javasoljuk, hogy kicsit nézzen körül a környező országokban is.

Mi megtettük, és most szeretnénk kiemelten ajánlani a szlovákiai Pohoda Fesztivált, ahol pálinkát ugyan nem kapsz (de információink szerint műanyag palackban beviheted magaddal), viszont olcsóbb és jobb a sör, mint bármelyik hazai fesztiválon. És ahol természetesen – mint ebben a régióban az megszokott – szépek a lányok, és ahol 3D-s szemüveggel a fejeden nézheted végig a Kraftwerk élő koncertjét és az egyedülálló háromdimenziós vetítését.

A Kraftwerk mellett persze tucatnyi jó minőségű zenét hallgathatsz meg élőben a Trencsénben lévő fesztiválon július 10–12-ig. A Goldfrapptől a Travisig, Trickytől Kelisig, a Mogwaitól a Tame Impaláig, vagy az egzotikus koreai etno-posztrock/metál kategóriába sorolható Jambinaitól, a japán csaj-rock Tricoton keresztül, egészen a progresszív techno Brand Bauer Frickig, Mr. Scruffot és a Tune-Yardsot is beleértve mindenféle stílusból lesz itt mindenféle földi jó, igazi fülnek való. Teljes felsorolás helyett nézd végig a fellépők sorát, és hallgass bele a dalaikba. Utána pedig katt a jegyvásárlás gombra, és július 10-én indulás a Pohodára. Csak lazán.

(Fotó: Rába Géza, Kraftwerk hivatalos Facebook-oldal)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.