Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néhány büszkeségünk hazánkban nem, de a határokon túl képes ágyba bújni a kamerák előtt valakivel. És persze olyanok is akadnak, akik itt is, ott is megteszik. Nézzük, kik ők!

 1. 7/7


  Osvárt Andrea

  Film: Two Tigers

  A szépséges Andi egy 2007-es olasz akciófilmben bújt ágyba kollégájával, és szerencsére később sem mondott nemet egy kis jóízű textilledobásra. Főként Olaszországban volt csak kedve megmutatni tökéletes alakját, de A szállító-filmek sorozatverziójából sem kellett nélkülöznünk őt hiányos öltözetben.

  A cikk a tovább gomb után folytatódik!

 2. 6/7

  Görög Zita

  Film: 8 mm 2

  Érdekes, de egyetlen magyar produkció kedvéért sem volt hajlandó ledobni ruháit a szépség, a Nicolas Cage-féle 8 mm 2005-ös folytatásáért viszont igen (korábban már a 2003-as Oroszlánbarlang-ban is meg lehetett csodálni őt félmeztelenül), pedig sok magyar film ezerszer jobb választás lett volna, mint ez a második résznek szánt borzalom. A minden tekintetben megbukott folytatást egyetlen jelenetéért imádta az egész ország, melyben Zita egy fiúval és egy lánnyal bújik ágyba. Egy hajszállal maradt csak le a filmtörténelem legjobb édeshármasait bemutató anyagunkból.

  A cikk a tovább gomb után folytatódik!

 3. 5/7

  Kerekes Vica

  Film: Muzi v nadeji

  Vica talán a legszexisebb magyar színésznő, akiért minden férfi odaadná a fél életét, de ha nem is a felét, egy-két évet biztosan rááldozna bárki. A színésznő gyakorlatilag végigmeztelenkedte és szexelte cseh karrierjét, amelyért nem tudunk elég hálásnak lenni. Reméljük, megtartja ezt a jó szokását a későbbiekben is. Most egy 2011-es cseh remeket vegyünk elő, amelynek minden pillanata alkalmatlanná teszi a munkádra való koncentrálást.

  A cikk a tovább gomb után folytatódik!

 4. 4/7

  Dobó Kata

  Film: Elemi ösztön 2

  Vicces, de Kata legtöbb magyar filmjében ruha nélkül is látható volt, legnagyobb külföldi szerepében, ahol még talán a portás is levetkőzött egy pillanatra, azonban magán hagyta a ruhát. Szexjelenetet ettől még vállalt, csak éppen mindenét elfedték azok a fránya ruhák. A felejthető Elemi ösztön 2-ből talán őt is elfelejtettük (az alábbi képen látható szexjelenet például a külföldi Blu-ray kiadáson már nem szerepel), pedig nem az ő játéka miatt bukott meg a film.

  A cikk a tovább gomb után folytatódik!

 5. 3/7

  Gryllus Dorka

  Film: Irina Palm

  Bár Dorka itthon valóságos szexjelenet-halmozóvá vált karrierje során, külföldön csak egy laza glory hole-kézimunkázást vállalt be a német Sam Garbarski filmjében, ami valljuk be őszintén, jóval több, mint a semmi. Ha ruha nélkül szeretnénk látni, a magyar filmográfiája felé kell fordulnunk.

  A cikk a tovább gomb után folytatódik!

 6. 2/7

  Hámori Gabriella

  Film: Budapest

  Namármost: ez a versenyző kicsit kilóg a többi közül, Gabi ugyanis még szép, hogy Budapesten forgatta a Budapest című művet, csak hát éppen ez egy brazil film, melynek egyik főszereplője fővárosunk és gyönyörű büszkeségünk. Furcsa, hiszen Gabi itthon alig volt látható ruha nélkül, még a Kaméleon-ban is testdublőrrel vették fel szexjelenetét, itt azonban nyoma sincs álcázásnak. Ez bizony maga a csodaszép színésznő meztelenül.

  A cikk a tovább gomb után folytatódik!

 7. 1/7

  Marozsán Erika

  Film: Szomorú vasárnap

  Hazai gyönyörű büszkeségünk nem az a szégyellős fajta, mégis a Szomorú vasárnap volt eddigi legmerészebb filmje, amelyben vörös szatén ágyneműben tett meg mindent azért, hogy egyetlen orális jelenettel írja be magát a felejthetetlen szexjelenetek közé. A ’99-es német mű önmagában is elég jó darab, szóval mindenképpen érdemes rá vetni egy pillantást.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.