Zámbó Krisztiánok idegen nyelven – A külföldi mentorok legrosszabb döntései
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van az úgy, hogy a külhoni mentor is rosszul dönt, és beválaszt valakit, aki vesztes csatákat vív a tiszta hangokkal. Aztán jóformán könyörög a nézőknek, hogy ugyan szavazzák már ki szerencsétlent, ne szenvedjen tovább senki. De akkor már késő. Íme az angol és amerikai tehetségkutatók hamis ígéretei.

 1. 7/7


  Jedward

  Műsor: X-Factor

  A két kefefejű idegesítő ikergyerekben a mentorok meglátták a potenciált, aztán az istennek sem tudták kiejteni őket. Ahogy egy kulturált Ford Farilane mondaná: a macskám szívhez szólóbban dalolászik párzás közben. Az eset tragédiája, hogy a tinilányok rácuppantak a duóra, és szupersztárokká emelték őket. Kétszer indultak az Eurovíziós Dalfesztiválon eddig. A szavazóknak inkább le kellett volna állniuk a drogokkal.

 2. 6/7

  Tim Urban

  Műsor: American Idol

  A srác sosem volt jó, és ezt a zsűri is tudta. Ekkor jött a vicces kedvű Vote for the Worst oldal, valamint a szavazók, akik amíg csak tudták, benntartották a fiút. A legszebb, hogy Timről minden negatív kritika lepattant, folyton csak mosolygott, ezért el is nevezték őt Teflon Timnek.

 3. 5/7

  Kevin Covais

  Műsor: American Idol

  Ránézel, és azt mondod, ilyen a világon nincsen. Egy IT-s srác elindul egy tehetségkutatóban. Aztán ilyenkor jön a meglepetés, hiszen a papírforma szerint le kellene énekelnie a csillagokat is az égről. A meglepetés Kevin esetében maximum annyi volt, hogy több élő adásban is megmutathatta tehetségét.

 4. 4/7

  Storm Lee

  Műsor: X-Factor

  Ez az a vihar, ami elől gondolkodás nélkül kezdesz menekülni. Storm maximum a közepesen rossz kategóriáig tudott felérni, akkor viszont mindenki tapsikolt örömében. Szerette a színpadot, a színpad viszont próbálta lelökni magáról. Nem ment.

 5. 3/7

  Wagner

  Műsor: X-Factor

  Wagner az élet császára, aki 56 éves létére egy húszéves csajjal él, ellenben úgy néz ki, mintha Torrente apja lenne. A brazil pasi hangjára, kinézetére és produkciójára szavak nincsenek. Mondjuk arra sem nagyon találjuk a kifejezést, hogy az emberek egy nagyobb csoportja azt szerette volna, ha ő indul az Eurovíziós Dalfesztiválon. Nonszensz, vagy amit akartok.

 6. 2/7

  Rylan Clark

  Műsor: X-Factor

  Az enyhén szólva is feminin Rylan nem volt éppen Gary Barlow kedvence, de a közönségé igen. Nem sok hangot talált el a csóka, de az öltözködésére mindig kínosan ügyelt. Ami nagyon meglepő, hogy így is nagyon sokáig húzta a versenyben.

 7. 1/7

  Frankie Cocozza

  Műsor: X-Factor

  Frankie-t nyilván a tinicsajokkal kompatibilis kinézete repítette el egészen messzire. Hangja az nem volt, ellenben dumája, na, az annál inkább. Elég volt egyetlen szót mondania, és a csajok máris sikítozni kezdtek. Kit érdekel, hogy egy hetvenhez közelítő lakótelepi gondnok is tisztábban énekel a zuhany alatt?

  Tovább:
  A legfrissebb Player-cikkekhez
  A Föld rejtett kincseihez
  A Player férfias karácsonyához

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.