Az ausztrálok lajháros kannabisz-ellenes kampánya nagyon félrement
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van az úgy, hogy egy drogellenes kampány nem jön be, de arra, amit az ausztrálok csináltak, nem nagyon volt eddig példa.

New South Wales kormánya nagyon szerette volna, ha a fiatalok nem füveznek, ezért az illetékesek kitalálták a #StonerSloth kampányt, melynek központi alakja egy lajhár, ami egy súlyosan betépett komisz kölyköt hivatott szimbolizálni. A kampány során videókat tettek közzé, melyeket így utólag már a pokolba kíván minden drogmegelőzésért pedálozó közalkalmazott Ausztráliában.

Az elsőben az anyukának kellene odaadni a sót.

A másodikban a dolgozatírással gyűlik meg a lajhár baja.

A harmadikban pedig a bulizás nem akar összejönni.

A filmecskékben szegény betépett havert mindenki azzal rázza le, hogy "Füves Lajhár", aminek az alkotók szerint nagyot kellett volna ütnie, ehelyett azonban felrobbant a Twitter, végül a poénáradatnak ez lett a vége:

A National Cannabis Prevention and Information Centre (Nemzeti Kannabisz Megelőzési és Információs Központ) már kihátrált a kampány mögül, ugyanis a lajhárból szépen lassan a rakoncátlan fiatalság egyik ikonikus arca lett és súlyos példabeszéd helyett a tömegek inkább azt vették le ezekből a videókból, hogy az egész téma tök poén.

Ez most nagyon nem jött össze.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.