Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A színésszel a BBC A nyomorultak-feldolgozása apropóján készített interjút a The Sunday Times, amikor szóba került a Bond-franchise is. A 25. Bond-mozit jövőre kezdik el forgatni Daniel Craig főszereplésével, aki utoljára játssza el a legendás titkos ügynököt. A film csak 2020 februárjában kerül a mozikba, de a stúdió feltehetőleg még a premier előtt meg fogja találni a színészt, aki átveszi Craigtől a stafétát.

Be is indultak a találgatások, hogy ki lenne a legmegfelelőbb a szerepre, melynek során a radikálisabb hangok még azt is rebesgették, hogy egy női karakterre kellene lecserélni a maszkulin jelképpé vált alakot. Szerencsére ezt a pletykát később maga Barbara Broccoli cáfolta.

Most viszont West egy még elszálltabb verzióval jött elő, amikor a fentebb említett interjú során ezt mondta:

Ha nálad is megbicsaklott kicsit a gondolatmenet, segítünk: itt West a Jake Graf nevű színésznőre gondol, aki eredetileg férfinak született, de 28 évesen nővé operáltatta magát. Magyarán, West szerint egy olyan női Bondra lenne szükség, aki valaha férfi volt, és ezzel a sima női Bondról szóló ötlet hivatalosan is borzalmasan ódivatúvá lett.

A riporter szerencsére azt is megkérdezte a színésztől, hogy mit szólna Tom Hardy-hoz James Bond szerepében, amire a sztár ezt válaszolta:

Ezzel speciel már mi is egyet tudunk érteni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.