Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem a kedvenc Rage Against The Machine-dalait dolgozza fel. Már bele is hallgathatsz, milyen lesz.

Vannak albumok, amelyekre egyszerűen nem lehetünk felkészülve. Ilyen a Dalai láma lemeze is, ami Inner World címmel jön ki nemsokára. Igen, a Dalai láma stúdióba vonult, de ha most beugrana az a kép, hogy beállt a szinti mögé (pedig a láma zenyém, láma zenyém sötétkék elég jól hangozna tőle), akkor gyorsan hessegesd el, mivel a zenét nem ő, hanem az új-zélandi Junelle Kunin és Abraham Kunin. Őszentsége csak beszél a lemezen, a tanításait osztja meg mindenkivel, aki szereti.

Amolyan ambient/chillout album lesz ez, mely Junelle ötletéből nőtt ki, ő volt ugyanis, aki egy kézzel írott levelet nyomott a Dalai láma asszisztenseinek a kezébe, amikor Indiában járt. Innen jutott el hozzá a levél, aminek annyira örült, hogy egyből bele is ment a stúdiózásba, és elmondta, hogy azért is remek ez az egész, mert számára nagyon, de nagyon fontos a zene, mivel a zene képes arra, amire ő nem, áthidalja az emberek közti különbségeket.

Még egy jóvágású featuring is összejön az albumon, beugrik ugyanis Anoushka Shankar, hogy szanaszét pörgesse a bulit szitárral. Persze abszolút chillout lesz az egész, az első dalt pedig itt már meg is lehet hallgatni róla. A teljes lemez Őszentsége 85. születésnapján, július 6-án érkezik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.