Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha például azzal a Mad Max-autós szettel villantasz, amit fődíjként sorsolunk ki, akkor te leszel az utak királya. De ez csak a jéghegy csúcsa.

Mi kifejezetten imádtuk a Mad Max: A harag útját, ezért kifejezett örömünkre szolgál, hogy olyan ajándékokkal lephetjük meg a szintén rajongó Player-olvasókat, amelyektől egy igazi rajongó képes lesz könnyeket hullatni. Itt van például a bőr Mad Max-kesztyű, a bőr autós szett (igen, szeretjük a bőrt), esetleg a túlélő kulacs, vagy az autós matricák, amiket most három nyertes el is vihet tőlünk, hiszen mindezt három bődületes csomagba állítottuk össze, hogy minden szerencsés Mad Max-fanatikus boldog legyen. A sikerhez először is arra van szükség, hogy helyesen válaszolj a következő kérdésre:

Milyen donornak nevezik a filmben Maxet?

A. univerzális
B. tökéletes
C. egyedülálló

A nyeremények a következőképpen néznek ki, és a csomagok előre NEM választhatóak: 1. csomag: bőr autós szett+3 db matrica. 2. csomag: kesztyű+kulacs+3 db matrica. 3. csomag: kulacs+3 db matrica. Mutatjuk, mennyire gyönyörűek.

A helyes válasz betűjelét teljes neveddel és postacímeddel együtt küldd el a jatek@player.hu email címre június 1. 10:00-ig. A tárgy mezőbe ezt írd: Mad Max. A nyerteseket emailben értesítjük. Jó játékot mindenkinek!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.