Mariah Carey rémálomba illő playback-tragédiával zárta 2016-ot
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A popdíva próbálta szépen búcsúztatni ezt a nyomorult évet, ám a dekoltázson kívül semmit sem sikerült felmutatnia.

Csak egy félrecsúszott tátogó haknit, amit nagyjából egymillió ember nézett, hallgatott (volna) a helyszínen, a Times Square-en, illetve több millióan követtek a tévék előtt. A popdíva pedig olyan szinten szétesett a világ leghíresebb óévbúcsúztató buliján, ami egy ilyen rutinos szereplőtől kuriózumnak számít.

Careynek három dalt kellett volna elénekelnie, illetve tátognia, fél-playbeckelnie, de ebből majdnem egyet sikerült is:

A második számnál rosszul lépett be, más szöveggel, így gyakorlatilag csak állt a színpadon a dolgukat jól végző táncosok között, és azt kívánta, hogy bárcsak ne lennék itt, miközben a feltétlenül dicsérendő fellépőruháját igazgatta.

Aztán gondolt egyet és jöttek a kifogások: "nem is ennek a dalnak kellett volna megszólalnia"; "ezt nem is próbáltuk össze"; "kérek a monitorba több hangot". Majd a közönséget énekeltette, mert az a biztos, ők legalább tudják a szöveget.

A következő dalban is próbálta odatenni magát, mint egy profi, de elcsúszik, és a szöveget is elfelejti, mint egy zöldfülű amatőr. Már csak a lassan pörgő idő járt a fejében, kattogtak a másodpercek, a végét várta. Amikor túl volt élete leghitványabb hakniján, kicsit sértődötten és idegesen lelépett.

De már mutattuk, hogy ez az év ilyen volt:

Ilyen volt 2016 gifekben

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.