Nem valószínű, hogy kitalálod, ki a legjobban kereső színész a Marvel filmes univerzumában
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Marvel filmes univerzuma ma már az egyik legjobban jövedelmező mozis franchise, aminek következtében hatalmasra duzzadt, tele sztárgázsit kaszáló sztárszínészekkel. De mégis, ki keresi közülük a legtöbbet? Nekünk nem volt benne a megoldás az első öt tippünkben.

Először is tisztázzuk, hogy nem arról van szó, melyik színész kapja a legtöbbet a Disneytől a szuperhősködésért. Azt az embert keressük, aki en bloc, azaz az összes filmjéért a legtöbbet viszi haza.

Te mégis kire tennéd le a voksod? Csak mert a legtöbbünknek azonnal a Vasembert alakító Robert Downey Jr. neve jutott eszünkbe, akire tényleg mindent rá lehet bízni, mert úgyis meg tudja csinálni, nem is akárhogy.

A Fekete Özvegy szerepében domborító Scarlett Johansson is esélyes induló, hiszen nem rég még ő volt Hollywood legtöbbet kaszáló színésznője. Vagy esetleg Chris Evans, azaz Amerika Kapitány? Ez sem lenne a földtől elrugaszkodott tipp, hiszen a két legutóbbi kapitányos mozi a Marvel-univerzum legjobb filmjei, igaz, a színész alapgázsiját már akkor kikötötték, amikor aláíratták vele a szerződést az első Amerika Kapitány-epizód előtt, akkor pedig még nem lehetett tudni, hogy később ilyen szép kultusza lesz a karakter mozis reinkarnációjának.

És akkor még nem is beszéltünk a másik Chrisről, a Prattről, azaz Űrlordról, de azt már előre eláruljuk, hogy ő speciel hiába lett nagyon divatos, a közelébe sincs annak, hogy felvegye a versenyt a legtöbbet kaszáló marveles színésszel... aki nem más, mint

Vin Diesel.

Ha nem vagy teljesen képben a Marvel filmes világával, esetleg még az is eszedbe juthatott, hogy a kopasz izompacsirta nem is szerepel benne. Ez félig-meddig igaz is, hiszen ő maga nem, csak a hangja gazdagítja a legendáriumot, hiszen Vin whiskey-vel érlelt orgánumán szólalt meg Groot az A galaxis őrzői eddigi két részében. (A másodikban ráadásul erősen eltorzítva.)

Azt pedig, hogy tényleg ő keresi a legtöbbet a többiek közül, a Forbes friss listájából tudjuk. Vin ugyanis a százas listán az elmúlt egy évben keresett 54,5 millió dollárjával a 31. helyig vitte. Szegény Robert Downey Jr. kerek tíz hellyel mögötte kullog rongyos 48 millió dollárral.

Ideje átgondolni, ki is tulajdonképpen igazából a "zseni, milliárdos, playboy és emberbarát" kettejük közül. Tony, húzz bele egy kicsit!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.