A Marvel's Spider-Man rejti a videojátéktörténelem egyik legszomorúbb easter eggjét

Nincs miért titkolni: egyszerűen imádjuk a Marvel's Spider-Man című Playstation 4-exkluzív játékot. Az Insomniac Gamesről nem csak az derült ki újfent, hogy hihetetlenül értik a dolgukat, de az is, hogy a szívük is a helyén van.

Történt ugyanis, hogy egy Tyler Schultz nevű srác idén májusban ezt írta a stúdiónak címezve a Twitterre:

Vagyis arra kérte a fejlesztőket, hogy segítsenek neki megkérni a párja, Madison kezét. Nagyon nem akarta elaprózni, és az után érdeklődött, nem lehetne-e elrejteni egy easter egget a játékban valahol a következő kérdéssel: Madison, hozzám jössz feleségül?

Az Insomniac válasza pedig erre csak ennyi volt:

És lőn:

Ez valami annyira elképesztő jófejség, hogy ha itt érne véget a sztori, két napig le sem tudnánk venni a rózsaszín napszemüveget.

Sajnos azonban Tyler a napokban a YouTube-on jelentette be, hogy a játék megjelenése előtt pár héttel a szerelme sajnos elhagyta, ráadásul – bár ez már egy kicsit filmes túlzásnak tűnik – Tyler testvérével lépett le.

Ő itt Tyler Schultz

Az Insomniac jófejsége nem hagyott alább. Jacinda Chew, a stúdió art directora a Twitteren tette közzé, hogy egy javítással meg fogják változtatni a kiírást, csak hogy ne fájjon Tyler szíve minden alkalommal, amikor leül játszani.

A srác ezt szépen megköszönte, és arra kérte a fejlesztőket, hogy ha már így alakult, elhunyt nagymamája emlékének szeretné szentelni a felszabadult felületet, akinek végső soron a Pókember iránti rajongását is köszönheti.

Azt tudtuk, hogy a játék zseniális, de azt nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen emberi történetnek is sikerült benne emléket állítani.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon