Nézd meg itt a fénymásolóval forgatott erotikus kisfilmet!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A fesztiválsikerek után az internetre is megérkezett a Másoló.

Kőszegi Tamás kísérleti erotikus filmjének kísérleti voltát az adja, hogy  egy fénymásolóval készítették, erotikus töltetét pedig az, hogy ezen a fénymásolón bizony szeretkezés zajlik.

Kőszeginek úgy, hogy munkája miatt nem járt be az ELTE film mesterszakának óráira, és ahogyan sokan a felsőoktatásban, ezt ő is lelkes jegyzetmásolással igyekezett kompenzálni.

„Rettenetesen unva a monoton munkát, eszembe jutott: a fénymásoló maga is egy optikai rögzítő, miért is ne lehetne vele filmet készíteni? Ami azonnal megfogott, az a sajátos rögzítési mód volt: a fénymásoló ahelyett, hogy egy pillanat alatt egy egész képet exponálna, mint egy hagyományos kamera, lassú, oldalirányú pásztázással halad előre. Ha pedig a tárgy ez alatt az idő alatt elmozdul, torz, dinamikus formákat kaphatunk. Az ötlet furcsa volt de a potenciál ott rejlett benne, gondoltam, egy rövidfilmhez ez bőven elegendő” – írja a Másoló weblapján. Ott találsz még sok háttérinfót, de tudjuk, hogy úgyis a hétperces film érdekel. Tessék:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.