Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Sony megirigyelhette a Marvel sikerét, ezért létrehozta a PlayStation Productions nevű formációt, mely saját maga fogja ezek után ontani a PlayStation-játékok megfilmesítéseit.

A stúdiónak van miből dolgoznia, hiszen a Sony mára nagyjából száz sikercímből építkezhet, köztük olyan világsikerekből, mint az Uncharted-széria, a God of War, a The Last of Us, a Killzone, a Horizon: Zero Dawn és még sorolhatnánk.

A cég vezetője Asad Qizilbash lett, aki elmondta, hogy néhány éve a nulláról indult a stúdió ötlete, és olyan kreatív masszákból nyerték az inspirációt, mint a Marvel Studios, amitől igazából valóban csak tanulni lehet, ha univerzumépítésről van szó.

Shawn Layden, aki szintén a stúdió vezetőségének tagja, elmondása szerint teljesen tisztában van vele, hogy a mai napig nem igazán született még olyan videojátékos mozi, ami osztatlan sikert aratott volna a kasszáknál és a kritikusoknál egyaránt. Van tehát mit bizonyítani. Szerinte ott kell kezdeni, hogy egy kicsit engedékenyebbnek kell lenni, és nem szigorú adaptációkat létrehozni.

Nagyon szurkolunk nekik.

Te melyik játékot látnád szívesen először megfilmesítve?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.