Cartman szerint elég egy popdal összes „bébi” szavát „Jézus”-ra cserélni, és kész is az új vallási himnusz. Lehet benne valami.

Newsboys – Born Again

A Linkin Park is megirigyelné ezt a slágert, amelyet a többszörös Grammy-jelölt banda rittyentett össze arról a srácról, akinek a kezein sebhelyek láthatóak.

Love and Death – The Abandoning

Ki ez a srác? Túl sok Kornt hallgatott? Ja, hogy ő a régi/új gitárosuk, Head? Akkor mindjárt más a helyzet! Íme a keresztény Korn, ami arra kéri az Urat, hogy semmiképp se forduljon el tőle a nehéz helyzetekben.

Blessthefall – Promised Ones

Bár a banda nem direkt módon mutatja vallásosságát, azért igyekszik belecsempészni a keresztény felfogást a dalaiba. Ilyen értelemben milyen vér is tapad majd a kiválasztottak kezeikhez? Csak nem lesz köze hozzá egy keresztnek?

Jars of Clay – Work

Egyenesen Nashville-ből érkeztek ezek a hívő úriemberek, akik a gyarló világról dalolásznak olyan ízekkel, hogy lazán beillenének a brit kínálatba is.

Hillsong - Stronger

A keresztény pop Coldplayét talán nem is kell bemutatni senkinek, jártak nálunk is, és állítólag parádés koncertet adtak. Maximális áhítat, sok cukor.

Abandon – Feel It In Your Heart

Egy meglepően slágeres popdal egy keresztény pop/rockbandától, akik a lelkünkig szeretnének érni a mennyek segítségével. Nem is megy nekik rosszul.

Stryper – Calling On You

Jézus az ember legjobb társasága, még a glamrockeré is, hiszen az ő szemében minden cicanaci egyenlő. A kultbandának tekinthető Stryper annyiban különbözik a Poisontól, hogy a színpad tetejéről a fénykorban hatalmas keresztek világítottak rájuk. Na és nyilván az elfogyasztott kokain mennyiségében is adódhatnak  nagyobbacska eltérések.

Starfield – The Kingdom

Az Of Monsters and Menhez hasonlatos enyhe folkbeütéssel megáldott slágerpop, amelynek második fele annyira pofátlan The Killers-nyúlásba csap át, hogy azt talán még meg is gyónták a srácok.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon