Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem kezdjük az elejéről, oké? Gyorstalpalóként csak annyit azoknak, akik az elmúlt három hónapban nem mentek internet közelébe, hogy Spacey-t a nagy hollywoodi zaklatási botrány elsöpörte, mint száraz falevelet az orkán.

Ridley Scott fogta magát, kivágta az összes jelenetét az All the Money in the World című filmből (nálunk A világ összes pénze címmel kerül a mozikba), aztán ezeket kilenc nap alatt (!) újraforgatta Christopher Plummerrel.

A mostani légkörben az, hogy Spacey-nek nem lehet munkát adni, elvi kérdés, szóval a stúdió nagyon izzadt azon, nehogy akár csak egy képkockán is szerepeljen a csúnyán megbukott színész, végül mégsem sikerült őt teljesen kitörölni.

Van ugyanis egy olyan jelenet, melyet nagyon súlyos pénzekbe került volna ismét felvenni, és azt ugye mindannyian tudjuk, hogy Hollywood kitart az elvei mellett... amíg azok nem kerülnek túl sokba.

A jelenetben az látható, ahogy a Spacey által alakított J. Paul Getty egy sivatagban leszáll egy vonatról. Nagytotál, szóval csak apró alakokat láthatunk egy vonat mellett, a helyszín miatt mégis súlyos dollárszázezrekbe került volna újra felvenni, ezért az alkotók inkább hagyták az egészet a fenébe. A következő snittben már Christopher Plummer arca kap egy premier plánt, szóval nincs nagy baj, na de aki szemfüles és a szeme, mint a sasé, az észreveheti, hogy a vonat mellett bizony egy súlyosan visszaeső seggfogdosó lépked.

Ha ez a tény nagyon szúrja az igazságérzeted, akkor nincs más hátra, bojkottálnod kell a filmet.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.