Három Börtönregény-DVD vár kisorsolásra, szóval ha szeretted, akkor azért, ha pedig nem láttad Gibson nagy visszatérését, akkor azért érdemes játszanod.

Mel Gibsonnak valahogy összejött a csoda, balhéi után ugyanis szerepet kapott egy olyan filmben, amely gyönyörűen hozza vissza azokat a régi időket, amikor a színész még akciófilmjeiről volt híres, és nem arról, hogy a bulvárlapok címlapján parádézik valamilyen erőszakos tettével. A Börtönregény-ről ugyan már írtunk, de gyorsan vegyük át újra, miről is van szó.

Adott egy név nélküli főhős, aki a legutóbbi balul sikerült rablása után egy mexikói börtönben találja magát. Mivel emberünket keményfából faragták, és grátiszként még esze is van, megpróbál túlélni a kegyetlenségeiről híres komplexumban, sőt, még a szökéshez is kedve támad, ez azonban egyáltalán nem lesz egyszerű, mivel a helyi maffiának is van beleszólása az ügybe. Mivel Mel Gibson a főhős, ezért hamarosan hullani kezdenek az emberek, valahogy úgy, ahogy azt a ’kilencvenes évek akciófilmjeiben megszoktuk.

Ha imádtad a filmet, vagy ha még nem láttad, és szeretnéd otthon, a kényelmes kanapédon megnézni az október végén megjelenő DVD-n, hogyan tért vissza Gibson az élők sorába, akkor semmi mást nem kell tenned, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre:

 

Hogyan hívják azt a mexikói börtönt, ahonnan a film főhőse megszökni készül?

a) El Pueblito

b) El Nino

c) El Camino

A helyes válasz betűjelét a teljes neveddel együtt küldd el a jatek@player.hu címre október 29-éig. Október 30-án pedig Facebook-oldalunkon kiderül, ki az a három szerencsés, aki egy-egy Börtönregény-DVD-vel lesz gazdagabb. Jó játékot mindenkinek!

 

Tovább:
A legfrissebb cikkekhez
A kategória legújabb cikkeihez
Tíz újabb, megtörtént eset alapján készült horrorfilmhez

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon