Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A földönkívüli lények testfelépítése, alakja, megjelenése, megihlette a filmstúdiók fantáziáját is. Azonban szomorú, hogy kevés a valószínűsége annak, hogy egy idegen lény úgy fog kinézni, mint Milla Jovovich Az Ötödik Elemben. Magas és vékony, formás idomok, szinte olyan, mint egy szupermodell. Ja, bocs, ő tényleg az… Ez Hollywood. Semmi sem ad el jobban egy sci-fi-t a férfiaknak, mint amikor az idegen lény bőrébe egy gyönyörű nő bújik. A következő tízes listán összegyűjtöttük a legdögösebb földönkívülieket a mozivászonról. Jó szórakozást hozzá!

 1. 10/10

  Celeste Martin (Marslakó a mostohám) - Kim Basinger

  Az 1988-as klasszikus vígjátékban megcsodálhattuk a még hamvasnak számító Kim Basingert, mindezt csak két évvel az erotikával túlfűtött 9 és 1/2 hét után. Annak ellenére, hogy már a 35. életévét taposta, méltán emlegették akkor a legszexibb színésznők között. A filmben egy gyönyörű idegen lényt játszik, aki titkos küldetésként érkezett a Földre és megismerkedik Dan Aykroyddal, egy ábrándozó csillagásszal, aki rögvest beleszeret, annak ellenére, hogy a gyönyörű nő cigarettacsikkeket és zseblámpa elemeket eszik, valamint a forrásban lévő vízből puszta kézzel veszi ki a főtt tojást.

 2. 9/10

  Mary (Total Recall – Emlékmás) - Lycia Naff

  Tudod, az a nő az Emlékmásban. Nem emlékszel? Ez az a film, amikor Swarcinak el kell mennie a Marsra és ezt a filmben háromszáznyolcvanötször el is mondja. Még mindig nem dereng? Pedig ebben láthattad azt a mutáns kurtizánt, akinek három melle volt. Na, ugye hogy megvan! Igaz, ez csak egy parányi szerep és egyben jelenet volt a filmben, de annál emlékezetesebbre sikeredett. Amúgy a színésznő rengeteg epizódszerepet tudhat magáénak, a Baywatchtól a Halálos Fegyverig, jelenleg viszont inkább újságíróként tevékenykedik.

 3. 8/10

  Leia Organa hercegnő (Star Wars – Csillagok háborúja) - Carrie Fisher

  Nem, ő nem ember, vagyis pontosabban nem földlakó, hiszen a Polis Massán született és az Alderaan bolygón nevelkedett, egy messzi-messzi galaxisban. Tehát belefér a dögös idegen lények kategóriába. Az 1970-es évek végétől kezdve sokáig vezette a kiről ábrándoznak titokban a férfiak versenyt, főleg miután látható volt, mikor a csempészfejedelem és gengszter, Jabba foglyul ejtette és láncra verve maga mellett tartotta egy vadító bőr bikiniben. Ezek után nem meglepő, hogy miért is szenteltek egy részt a Jóbarátok sorozatban annak, amikor Ross a Leia hercegnőnek öltözött Rachelről fantáziál.

 4. 7/10

  Neytiri (Avatar) - Zoe Saldana

  Annak ellenére, hogy CGI, azaz számítógépes grafika által létrehozott alakokról van szó, ez semmit nem von le a film és főleg a látvány értékéből. Zoe Saldana tökéletesen formálta meg a főhősnőt, aki annak ellenére, hogy teljesen kék színű, négy ujja van, furcsa hegyes fülei és hátul hosszú farka, igencsak felkelti az érdeklődésünket. Nem véletlen, hogy elkészítették a szexi Na'vi lány történetéről szóló felnőtt filmet rögtön az Avatar premierje után, melyet hatalmas sikerrel mutattak be a szexfilm kedvelők körében.

 5. 6/10

  A hatos számú (Battlestar Galactica) - Tricia Helfer

  A Battlestar Galactica először 1978-ban az Egyesült Királyságban, majd az Egyesült Államokban is nagy sikerrel bemutatott sorozat. Ahogy az ilyenkor mát lenni szokott, újra feldolgoztál 2004 és 2009 között. Nálunk az AXN Sci-Fi csatornán folyamatosan nyomják, vagy csak amikor pont odakapcsolok. Tricia Helfer egy kanadai modell-színésznő, aki tökéletesen alakította a cylont. Hogy ne maradj megfelelő infó nélkül, a cylonok nem mások, mint az emberiség által épített robotok, melyek addig fejlődtek, míg végül már a készítőiket fenyegették és emiatt hamarosan kitört a háború az emberek és a cylonok között. A hatos számú modellnél később sokkal fejlettebb darabok is készültek a sztori szerint, de Tricia Helfer a legszebb mindközül. Csak egy szimpla kérdés, ha nem éreznéd rajta, akkor érdekelne ilyen altáji vérbőséget okozó külsővel rendelkező alaknál, hogy valójában csak egy gép?

 6. 5/10

  Leeloo (Az Ötödik Elem) - Milla Jovovich

  A film története szerint az emberiség túlélésének esélye Korben Dallas (Bruce Willis) vállaira nehezedik, miután "Az ötödik elem" (Milla Jovovich) az ő taxijába pottyan. A négy alapelemet mindenki ismeri, dehogy mi is az az ötödik? Nem, nem egy nő, hanem a szerelem. Persze a szerelemhez egy nőre is szükségünk van, aki például lehet kissé csapzott, akár vörös hajú, kinek kislányos bája és vonzó külseje egyből levenne minket a lábunkról, vagy legalábbis Korben Dallast megfogta. Leeloo szerepében egy igazi kelet-európai szépséget, az ukrán származású Milla Jovovichot láthatjuk.

 7. 4/10

  T'Pol (Star Trek: Enterprise ) - Jolene Blalock

  Egy igazi Star Trek szépség következik, T'Pol egy vulkáni nő, aki az NX01 nevet viselő hajón szolgált, mint kutatótiszt. Akiket nem villanyoz fel ez a sorozat, azoknak csak annyit kell tudni ezekről a lényekről, hogy a vulkániak nem mutatják ki az érzelmeiket. T'Pol viszont más, mivel egy kutatás során elveszítette a vulkáni érzelemkontrollt. Ezzel az infóval máris többet tudsz a Star Trek sorozatról egy átlagembernél. A lényeg, hogy ez a vulkáni nő észbontóan dögös, főleg a kékszínű szolgálati szerelésében, ami tökéletesen ráfeszül gyönyörű alakjára és szabadon hagyja harapdálnivaló hasát. T'Pol szerelmes az Enterprise főgépészébe, Tuckerbe, akinek ugyancsak nagyon bejön az igéző szemű macska, de egyikük sem vállalja fel érzelmeit a másik felé. Romantika ide, érzelmesség oda, T'Pol teljesen olyan, mint a mai bomba nők, akik láttán elakad a lélegzetünk és beindul a fantáziánk. Csak éppenséggel hegyes fülei vannak, de ez legyen a legnagyobb gond vele. (Nem mellesleg Pheke techrovatvezető barátom szerint T’Pol az első helyet érdemelte volna meg.)

 8. 3/10

  Hét kilenced (Star Trek: Voyager) - Jeri Ryan

  A Star Trek: Voyager amerikai sci-fi, a Star Trek univerzum negyedik televíziós sorozata. Az alapsorozat számos feldolgozása miatt fordul elő a nagyszámú merítési lehetőség, ezért került egy újabb Star Trek szépség a listánkra. Sokan csak Jeri Ryan miatt ülnek le bámulni ezt a kitudjahanyadik űreposzt. A szerep szerint röviden csak Hetesnek hívják ezt a félig szerves, félig mechanikus lényt. A Hetes karakterét több szempontból is kritizálták a fanatikus Star Trek rajongók, akik így teljes bizonyosságot adtak arról, hogy nem mozdul meg a vérük egy dögös-bögyös érett szöszi láttán. Ők ostobaságnak tartották egy Borg beillesztését a legénység soraiba, ráadásul testre simuló ezüstös ruhája is kiverte náluk a biztosítékot (de ahogy már mondtuk, nem abban a formában). A veterán Star Trek író és rendező, Ronald D. Moore szerint, a Hetesnek sokkal jobban kellett volna egy Borgra hasonlítania, nem pedig egy szép, telt keblű, igézőszemű és szexi nőre. Igaz, ami igaz, Jeri Ryan egy MILF kategóriát súroló igazi nagyvadként domborít a képernyőn, de kit érdekel mikor nyálcsorgatóan néz ki.

 9. 2/10

  Laura Vasquez (Men in Black 2. - Sötét zsaruk 2.) - Rosario Dawson

  Nem valószínű, hogy Will Smith emlékezetes sci-fi vígjátékából egyből vágjuk, hogy ki is volt az a Laura Vasquez. De ha azt hallod, hogy a Zartha fénye, akkor már rögtön beugrik ez az egzotikus szépség. A pincérnőt, akiről kiderül, hogy valójában egy zarthai hercegnő, Rosario Dawson alakítja, aki Puerto Ricó-i, afrikai, ír, kubai és indián felmenőinek köszönheti csábító külsejét és fantasztikus domborulatait, melyeket Colin Farrell főszereplésével fémjelzett Nagy Sándor filmben is megcsodálhattunk végre teljesen meztelenül. Nem csoda, hogy J ügynök is egyből beleszeretett, és nem volt képes őt neutralizálni, inkább másfajta pálcával villogott volna a szeme előtt.

 10. 1/10

  Sil (A lény) - Natasha Henstridge

  A film sztorija a jól ismert titkos programos tudósos idegen lényes, amikor valami mindig balul üt ki, és ha nem oldják meg a problémát vége a világnak, vagy legalábbis a Földnek. A dramaturgia és az akció mellett a legfontosabb, hogy amikor az emberi gént keresztezik egy földön kívüli DNS-sel, akkor annak eredménye feltétlenül egy gyönyörű nő legyen. Hiszen mivel lehetne több jegyet eladni, ha nem ezzel, főleg, ha a teremtett lény mindent elkövet annak érdekében, hogy minél előbb szaporodhasson. A premier után hányszor meg hányszor lehetett hallani azt a hangos sóhajt az alkotás iránti elismerés jeleként megannyi férfi szájából, hogy ó, ha találkozhatnék vele, ó, ha velem akart volna „szaporodni”. Natasha Henstridge, a szexi kanadai modell a ’90-es évek második felében új színt hozott a színésznőkről fantáziáló férfiak körébe. A magas, szőke, norvég-svéd beütésű, természetes kisugárzással és domborzatokkal megáldott nő annak ellenére, hogy sosem nyerte el a férfimagazinok között az év legszexibb nője címet, mégis milliónyi férfi álmaiban ott ágaskodott a takaró alatt.  Ezért is lett a Player első helyezettje a dögös idegen lények között.


   

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.