Michael Keaton tényleg Batman lesz, és már azt is tudni, hogyan
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy sorozatban. Egy olyan sorozatban, aminek nagyon fogsz örülni.

Amikor elkezdték híresztelni, hogy Michael Keaton jó eséllyel újra Batman lesz, akkor úgy voltunk vele, hogy túl szép ez, hogy igaz legyen, még akkor is nehezen hihető lenne, ha csak beugrana valahol egy rövidke jelenésre Bruce Wayne-ként. Arról viszont nem is álmodtunk volna, ami most kiderült. A Small Screen több forrásból úgy értesült ugyanis, hogy Keaton aláírta a szerződését, tényleg Bruce Wayne lesz, ráadásul a The Flash-filmben, és ami még érdekesebb: egy sorozatban az HBO Maxon.

Ez a sorozat pedig nem más, mint a Batman Beyond élőszereplős változata. A Beyond nálunk főleg animációs sorozatként lehet ismert, Batman of the Future néven futott nálunk is, a sztorija pedig tökéletesen megmagyarázza, mit keres Keaton ebben a projektben. A Batman Beyondban ugyanis egy Terry McGinnis nevezetű fiatal srác ölti magára Batman ruháját, miközben az öregedő Bruce Wayne mentorálja őt. Itt lép majd képbe Michael Keaton, aki megtanítja, hogyan kell '89-es Batmannek lenni.

A sorozat az HBO Maxon fut majd, de egyelőre senki sem erősítette meg a hírt, viszont a források elég biztosnak tűnnek, és egybehangzóan ugyanazt állítják. Ha ez a projekt tényleg összejönne, akkor az HBO nagyot szakítana, a Batman Beyondnak ugyanis nagy rajongótábora van, és mindenki látni szeretné, hogyan tér vissza Bruce Wayne-ként Michael Keaton. Az HBO és a DC nagy összeborulásának újabb fejezete lenne ez a projekt. Egyelőre még nem tudni azt sem, mikor valósulhatna meg, de ha nem bírsz várni, akkor november 15-én felkerül szinkronnal is a magyar HBO GO-ra A jövő Batmane: Joker visszatér, plusz még 8 másik DC animációs film. Itt írtunk róla, hogy mik is ezek:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.