Érett nők gyerekekkel, akik sok-sok évet letagadhatnának a korukból. A tévésorozatokban csak úgy hemzsegnek a jobbnál jobb anyukák, akik előtt kortól függetlenül letérdel az egész férfitársadalom. Íme 10 felejthetetlen MILF a képernyőről.

Mary-Louise Parker

Sorozat: Weeds

Fotó: Esquire

Bár Nancy egyre inkább idegesítő, és egyre inkább kiirthatatlannak tűnik, valamiért mégis ott maradunk a képernyők előtt, amikor Mary egyszer csak ledobja a textilt, vagy hagyja, hogy rámásszon valaki. Bár nevelési elvei a sorozatban meglepően érdekesek, megbocsátjuk neki, pláne annak fényében, hogy még mindig eszelősen jól néz ki 48 (!) éves korára is.

Julie Benz

Sorozat: Dexter

Igen betegnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, aki szabadidejében bűnözőket darabol szét széles mosollyal egy hordozható mobilböllér-műhelyben. Rita, a Dexter sorozat anyukája bevállalta a főszereplőt, és a sokszori vetkőzést is, amiért nem lehetünk elég hálásak sem neki, sem a forgatókönyvíróknak. A szépség már 40 éves, de egy 10-est simán letagadhatna a korából.

Lisa Edelstein

Sorozat: Dr. House

Igazi gyönyörűség, nem is csoda, hogy milyen ruhákban, milyen pózokban jelenik meg House képzelgéseiben. A férfiak együtt tudnak érezni a dokival, amikor Cuddy az álmaiban egy sztriptízbárban jelenik meg, és dobja le magáról a ruháit lassan. Nagyon lassan. Megpróbáltuk, de nem tudjuk hibáztatni ezért.

January Jones

Sorozat: Mad Men

Fotó: GQ

A szőke háziasszony, aki ugyan csak 33 éves, de örökre anyukaként fogjuk szívünkbe zárni. Na meg azért a szigorú, hideg, már-már félelmetes tekintetéért. Van benne valami megfoghatatlan dög, ami nem ereszt.

Eva Longoria

Sorozat: Született feleségek

És ha már a dögösségről beszéltünk, akkor íme Mrs. Solis, az alacsony növésű (157 cm) gyönyörű szexgép, aki a kertésszel kavar, de persze a férjével is, és mindenkivel, akinek átlagon felül kigyúrt állapotban leledzik a felsőteste. De az sem baj, ha mexikói vagy. Eva Longoria (aki csak a sorozatban anyuka, hogy tisztázzuk a dolgok állását) imádja a sportos pasikat, legutóbbi férjénél, Tony Parker kosarasnál még az sem jelentett számára problémát, hogy férje 30 centivel magasabb volt nála. Lehetett volna rosszabb is, nézzük csak a Hősök szőkeségét, Hayden Panettiere-t és Wladimir Klitschkot, a világ legvalószínűtlenebb ex-párosát!

Ali Larter

Sorozat: Hősök

Fotó: Maxim

És ha már a Hősöket emlegettük, ne felejtsük ki a felsorolásból egyik friss anyukánkat, a szexi Ali Lartert, azaz Niki Sanderst, vagy Jessicát, tökmindegy. A kemény lány elég sok férfit szögezett a képernyők elé, Panettiere kisasszony mellett nagy szerepe volt abban, hogy imádtuk a Heroest, még akkor is, amikor már régen nem volt jó sorozat.

Tina Fey

Sorozat: 30 Rock

Fotó: Vanity Fair

Liz Lemon igazi hebrencs nő, de van benne valami, ami miatt mégis nagyon vonzó lesz. Jó, eláruljuk, az őt alakító Tina Fey az, aki már 42 évesen két gyermek édesanyja, de mégis oda van érte a fél világ, sőt, rengeteg sztár is azért akar vele dolgozni, hogy közelről csodálja Tina szépségét. Ráadásul még esze is van.

Marg Helgenberger

Sorozat: CSI

A felhozatal legidősebb versenyzője. Marg már 54 éves. De még a fiatalabbaknak is erősen tetszik a színésznő, ami nem nagy csoda, hiszen remekül tartja magát, és még mindig nagyon szexi. A mosolya egyenesen félelmetes, van benne valami éteri és dögös egyszerre, talán pont ezért jön be kortól függetlenül mindenkinek.

Lauren Graham

Sorozat: Szívek szállodája

A sorozatban túl fiatalnak tűnik egy ekkora csemetéhez, pedig hát 45 éves már, de mindegy is, hiszen mindig azt vártuk, mikor tűnik fel együtt és külön-külön is remekül kinéző anya és lánya. Szívesen laktunk volna abban a szobában, ahol Lauren együtt lakott a legjobb tévés MILF kategóriában szintén nevező Connie Brittonnal, az anyukával az American Horror Storyból. Az a szoba biztosan nagyon sok izgalmas történettel tudna szolgálni a lányok régebbi alvási, vagy éppen ébren maradási szokásairól.

Natascha McElhone

Sorozat: Kaliforgia

Gyakorlatilag a sorozat egyetlen női szereplője (mármint a nagykorúak közül), aki még nem dobta le a textilt. Mindegy, tudunk várni. A 43 éves, három gyermekes színésznő szépségén nem látszik, hogy már megtépázta az élet, férje ugyanis négy évvel ezelőtt elhunyt. A mindig sugárzó Natascha egyébként sokgyermekes anyukához méltóan igen visszafogott, nem vállal szexi fotózásokat sem, de a Túlélni Picassót kedvéért megmutatta idomait ruha nélkül, a maga teljes valójában. De hát ugye ahogy mondani szokták, fiatal volt, és kellett a pénz.

Sofia Vergara

Sorozat: Modern Family

A nő, aki miatt a férfitársadalom jó része kezdett el egy sorozatot nézni, majd rájött, hogy tulajdonképpen maga a sorozat is tökéletes. A most 40 éves Sofia 20 évesen már anyuka lett, ekkor született ugyanis fia, Manolo (Manny, aki nézi a Modern Familyt, érti), szóval volt ideje a szülés után újra formában jönni. Ennyi idősen is úgy néz ki, mint egy harcias 30-as.

Korábban már bemutattuk a tíz legjobb barna, és a tíz legjobb szőke sorozatszínésznőt. Lemaradtál róluk? Akkor pótold őket most!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon