Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Forgass klipet! Szedj össze hozzá néhány alig felöltözött, szexi mozgású, tökéletes testű lányt! Húsz ilyen csoda lesz a végeredmény, ha jól csinálod.

Dan Balan – Chica Bomb

Hogy maga a dal elviselhető-e enélkül a vizuális látványorgia nélkül, azt erősen vitatjuk, de bizonyos pontokon, több liter kevert után már bárkinél beindulhat a pumpa. Na de mindegy is, hiszen a csajok mindenért kárpótolnak minket!

Eric Prydz – Call on Me

Ha ilyen egy aerobik-edzés, akkor mi is megvesszük a bérletet, mondjuk úgy 20 évre előre. Kérdéses, hogy mire edzenek vajon ezek a lányok. Pucsítóversenyre?

Benny Benassi – Satisfaction

A helyi barkácsszakkör lányai fúrnak, faragnak, jól meg is izzadnak, és egytől egyig úgy néznek ki, mint akik frissen léptek le egy Playboy címlapról. Az embernek kedve támad beugrani az OBI-ba egy dekopírfűrészért...

Madonna – Justify My Love

Amikor még Madge friss volt és üde, leforgatta ezt az erotikatörténelmi remekművet, és azóta már semmi sem ugyanaz. A fekete-fehér klipben nagy elánnal nyomja hozzá különböző testrészeit a szerencsés férfiember különböző testrészeihez.

MSTRKRFT – Easy Love

Szexi titkárnők ajkai úgy cuppannak rá a szívószálra, mintha az... hagyjuk is ezt. Valami viszont lehetett a pajkos lányok italában, hiszen néhány korty után úgy kezdenek el vonaglani egy széken, hogy az már-már undorító. És hogy milyen sűrű lé folyik az égből, azt megtippelni sem merjük.

Shakira –La Tortura

Ne kerteljünk: Shakira egy szexállat, aki otthon is sűrű csípőmozgások közepette teszi be a szennyes ruhát a mosógépbe, mellemelgetéssel nyírja a füvet, és még a vacsorát is olajos testtel szolgálja fel. Nem csoda, ha kedves barátja, gyermekei apja, Piqué is többször látható a közelében akkora erekcióval, ami egy gyengén látó ember számára is tökéletesen kivehető lenne még 1 km-ről is.

Chris Isaac – Baby Did a Bad Bad Thing

Már a Wicked Game (ami szintén erős versenyző) óta tudjuk, hogy Chris valóságos géniusszá válik, ha klipötleten kell agyalni: fogj egy nőt, hagyd, hogy félmeztelenül/fehérneműben mozogjon szexin, és máris kész a tökéletes videó. Valamiért ahhoz is van érzéke, hogy az átlagosnál jobban kinéző lányokat szedjen össze a forgatásokra.

Billy Idol – Cradle of Love

Becsönget hozzád egy feltűnően jól kinéző nő, majd betesz egy dalt, amire úgy kezd el táncolni, mintha éppen megnyerte volna a tiszalaszvegaszi sztripper-versenyt. Mit teszel? Ugye nem leszel annyira béna, mint a klipben szereplő úriember?

The White Stripes – I Don’t Know What To Do With Myself

Kate Moss fehérneműben és egy rúd. Egyéb kérdés?

Albi vs Rockefeller – Sexual Healing

Na ezek a nővérkék sem a magyar kórházakban dolgoznak. Élünk a gyanúperrel, hogy a műszak lejárta után valamelyik klubban melóznak táncosnőként, vagy magazinfotózásokat vállalnak egy talicska dollárért.

Alex Gaudino - Destination Calabria

Láttad a klipet? Észrevetted, hogy a csajoknál hangszer is van? Ha nem, akkor viszont biztosan egyből vágod a választ arra a kérdésre, hogy milyen színű bugyi van a lányokon. Igen, zöld.

Fragma – Oops Sorry

Ne tessék megijedni, csak a videó második felében indul be az akció, de akkor emberesen.

Fedde Le Grand – Put Your Hands Up For Detroit

Ez az a lélektelen munkahely, ahol nagyon odafigyeltek arra, hogy egytől egyig szexi laboratóriumi munkások dolgozzanak, feltűnően hosszú combokkal. A klipben látható kísérlet lényege még a mai napig sem világos, de annyi hótziher, hogy mi is benne akarunk lenni.

Britney Spears – I’m a Slave 4 U

Ha Britney annyi idősen, ilyen kinézettel közölte volna, hogy akkor mostantól a rabszolgánk szeretne lenni, nem nagyon kergettük volna el egy péklapát segítségével a közelünkből.

Christina Aguilera – Dirrty

Britney mellett Christina is bepróbálkozott, és sikerrel vitte véghez a szó szerint mocskosul szexivé válást a Dirrtyvel, ami egy konkrét pucsító- és tárogatófesztivál, de a jobbik fajtából.

The Pussycat Dolls – Buttons

Amit ezek a lányok művelnek a székekkel, az vérlázító, de ha Nicole Scherzinger csak egy helyben állna, akkor is bármeddig el tudnánk nézni a tökéletes idomait. És az sem baj, ha magával hozza a szintén tehetséges barátnőit.

Sabrina – Boys (Summertime Love)

A legnagyobb klasszikus, aminek nézése közben egy egész világ azon izgult, hogy vajon leesik-e az ominózus fehér bikinifelső. Egyszer meg is történik, de tulajdonképpen amíg fent van, akkor is látszik minden.

Peran – We Want To Be Free

Autómosó a semmi közepén lányokkal, akiknek élete a munka és a vonaglás.

Sunblock – I’ll Be Ready

Csak annyit mondunk: Baywatch 2.0. A többit már mindenki el tudja képzelni.

Corenell vs. Lisa Marie Experience – Keep On Jumpin’

Jaj, ezek a focis lányok olyan rosszak, még azt sem bánják, ha összemocskolódnak a sárban, hiszen a végén úgyis lemossák magukat, amikor a győzelemtől ittasan egymásra locsolják a pezsgőt fehérneműben. Aha. Aha.

Lehet, hogy ez is érdekelni fog:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.