Valahol egy minneapolisi parkban egy fagyott ősember várja, hogy megtalálják

A jégtömbbe fagyott ősember valahol a minneapolisi Theodore Wirth-parkban ácsorog.

Ez is afféle easter egg a való világban, mint amilyen a 2020 végén világszerte elszaporodó monolitok voltak, azzal a küldöbséggel, hogy az ősember rejtélyének megfejtésére nem kell heteket várni.

Bemutatjuk Zug Zugot:

Sajnáljuk, ha ezzel csalódást okozunk, de az a helyzet, hogy Zug Zug gyakorlatilag egy ősembernek öltöztetett próbababa egy jégtömb szerepét játszó plexifülkébe állítva, amit egy versenyre rakott össze négy minnesotai férfi, Zach Schumack, Ian Molloy-Busse, Harry Hausk és Gunnar Gapko évekkel ezelőtt.

Zug Zug Schumack garázsában ácsorgott a verseny óta, amikor emberünk kitalálta, hogy nem rejtegeti tovább a világ szeme elől. Összeszedte hát az eredeti alkotógárdát, és kivitték az installációt a parkba, hogy ott kezdjen új életet.

A pontos hely nem ismert, Schumack az Instagramján csupán a létezését jelentette be néhány fótóval, a felfedezését pedig a túrázókra bízta. Ő azt mondja, hogy ezzel akarja rávenni az embereket a természetjárásra.

Azt is kikotyogta, hogy valahol a parkban meg lehet találni Zug Zug barátnőjét is, de róla egyelőre még képet sem közölt. Fagyos lehet kettejük között a viszony.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.