Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jön a fesztiválszezon utolsó megismertetése, a SZIN, Rick Astley és régi barátai a Várban buliznak napokig, mellettük pedig ezer más jo program is érkezik a hétre.

Tommy Four Seven

A38

Augusztus 17. 22:00

Az augusztusi Technokunston a Kiégő Izzók víziói között Tommy Four Sevennel, Isuval és Dorkával próbálják meg túlszárnyalni a tavalyi év egyik leglegendásabb partiját.

The Carbonfools

Kobuci Kert

Augusztus 18.

Fehér Balázs és csapata a kertben zenél, de nem kell kerti parti hangulatot várni tőlük. Tessék megnézni élőben, miért is ők az ország egyik legjobb zenekara jelenleg.

SZIN

Szeged

Augusztus 22-26.

Szeged szokás szerint ráfekszik a fesztiválszezonra, jön a Yellowcard, a szinte kötelező Kosheen, a Russkaja, ATB, Lou "mambónamberfájv" Bega és a Parov Stelar Band megannyi magyar társaival, hogy méltóképpen fejezhessük be az idei fesztivál-ámokfutásunkat.

Toto

Pecsa Music Garden

Augusztus 21. 20:30

Már 35 éve örvendeztet meg minket, vagy untat a technikás Toto, egy rakás zenész hivatkozási alapja, nem is véletlenül. Ha csak az unalomig ismert Africát ismerjük tőlük, akkor könnyen hányhatunk hupililát kedvenc rádiónkra annak előkerülésekor, a csapat ennyi idő alatt viszont sok-sok jobbnál jobb dalt tett le az asztalra, amelyekre érdemes odafigyelni. Ráadásul most élőben is megnézhetjük őket a Pecsa szabadterén.

Unique Fesztivál

Budapest

Augusztus 23-25.

Nos, aki tudja, mit jelent a Rickroll, és annak, aki próbálta már Kozsót alázó mozdulattal megmarkolni az eget a Total Eclipse of the Heart hallatán, az kötelező jelleggel zarándokoljon el a Unique fesztiválra, ugyanis fellép Rick Astley, Bonnie Tyler, a Neoton, de Paul Van Dyk, Fedde Le Grand, az Anima Sound System és a Neo is tiszteletét teszi. Fura buli, tehát ott kell lenni.

DJ Andy Smith

Mika Tivadar

Augusztus 24. 22:00

Andy többek között a Prodigynek és a Portisheadnek gyűjtött zenei mintákat. Igen nagy lemezgyűjtő, talán az egyik legnagyobb a világon. Imádatát válogatáslemezeken és a londoni Jam Up Twist partisorozat keretében hallhatjuk. Utóbbi pedig most Budapesten is látható lesz.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.