Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Dübörög a Balaton Sound, a Parkban dobogat dönget a Gocoo, dörög a Combichrist, és ha mindez túl sok, akkor lazul a Bin-Jip. Ezek, és más programok a hétre.

Balaton Sound

Zamárdi

Július 15-ig

Csak tessék, csak tessék, még mindig nyitva a Balaton Sound, egészen vasárnapig, szóval még el lehet csípni olyan előadókat pénteken, mint David Guetta, a Gossip, Sven Väth, szombaton belefuthatunk Sashába, a GusGusba, Carl Coxba, Tinie Tempah-ba és Paul Kalkbrennerbe, vasárnap pedig bulizhatunk olyanokkal, mint a De La Soul, Example, Armin Van Buuren, Steve Angello, az Animal Collective vagy a Shy Fx. Partiállatok előnyben!

Belépő: 15000 Ft (napijegy)

Copy Con

Park

Július 14. 20:00

A magyar ragga koronázatlan királya, a dub-pop hazai helytartója a Parkban!
Az amerikai West Coast legnagyobbjainak hatására a magyar East Coastról, Szolnokról induló ifjú tehetség pályája rohamosan ívelt felfelé. A kialakulóban lévő hip-hop szcéna tárt karokkal fogadta az addig még ismeretlen műfaj meghonosítóját. A Copy Con sajátos, hétköznapi és közérthető hitelességgel számol be arról a világról, amiben élünk – kegyetlen őszinteséggel és feltartóztathatatlan energiával.

Belépő: 500 Ft

Bin-Jip

A38

Július 14. 20:00

A szokatlan hangzású név (ejtsd: bin dzsip) mögött három fiatal zenész rejtőzik. A zenekar megalakulása után nem kapkodta el a színre lépést: több, mint egy évig írták és csiszolgatták eklektikus, a korábbi munkáikhoz képest modernebb és kísérletezőbb hangzású, mégis dalközpontú műsorukat, mielőtt 2010-ben koncertezni kezdtek volna. A zenekar nevét az azonos című koreai film után kapta, a kötődési pont – túl azon, hogy ez a tagok egyik kedvelt filmje – az, hogy a különös hangulatú alkotás lakásokban, szobákban játszódik, a zenekar eddigi léte pedig szintén szorosan kötődik egy szobához, Andrew nappalijához, ahol a dalok készültek, és a zenészekből zenekar lett.
Jelenleg második lemezükön dolgoznak.

Belépő: 1000 Ft

Vad Fruttik

Zöld Pardon

Július 16. 20:00

Találkozás a szabad levegő alatt a Fruttik legnagyobb slágereivel. A Zöld Pardon egyik kedvenc zenekara remekül indítja a hetet.

Belépő: 400 Ft

Combichrist

A38

Július 17. 20:00

A hosszú ideig a Rammstein állandó előzenekaraként is hatalmas tömegeket bemozdító, Andy LaPlegua vezette norvégamerikai formáció elektronikus alapokra épülő indusztriális zenéje úgy tud metál lenni, hogy nincs is benne gitár.

Belépő: 4500 Ft

Compact Disco

Park

Július 19. 20:00

A Compact Disco combos techno-pop, egyszerre cool és tombolós zene, ami a hauzos alapokra épülő nótaszerkezetet tulajdonképpen az összes menő és friss zenei stílusokkal kreatívan vegyíti. Erős partiatmoszférát teremtenek egy pillanat alatt, és ha a kiváló sound environmentre rátenyerel egy jó fénytechnika bizony semmi sem ment meg egy kiadós bulizástól. Egyszóval hagyd, hogy a tested és az érzékeid uralják az estét, engedd át magad a zenének és érezd a dübörgést.

Belépő: 500 Ft

Gocoo (JP)

Park

Július 20. 20:00

Július 20-án 20 órakor egy ősDOBbanás rengeti meg a Parkot és mindannyiunk lelkét, hiszen a Nagyszínpadon a japán őserő, a taiko-varázslás világsztárja, a GOCOO csapata lép fel. A Gocoo produkciója olyan elképesztő zenei vállalkozás, amely egyszerre tradicionális japán népzene és lüktető hipermodern trance, pop- és kíséreti zene, rituális színház, valamint örömzene-kompánia. Produkciójuk mélysége, archaikussága és közvetlensége miatt nem csupán a keleti kultúrkör vagy a világzene megszállottjai kedvelik produkciójukat. A dobok keltette, egyedülálló módon összetett ritmusokat és sokféle stílust felölelő, varázslatos zenéjük egyesíti a különböző korosztályokat és az eltérő ízlésvilágú zenerajongókat.

Belépő: 2500 Ft (elővétel), 3500 (helyszínen)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.