Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Érkezik Andy C, nagy erőkkel készül Sister Bliss, és még a Kyuss Lives! is tiszteletét teszi nálunk, hogy ne unatkozzunk. Ők és még sok már unaloműző koncert a héten!

Andy C (UK)

Park

Péntek, május 25. 20:00

Egy igazi drum & bass császár nálunk, két óra tömény tornaórára kell számítani a Park végre megnyílt Nagyszínpada előtt.

Belépő: 500 Ft (elővétel), 1500 Ft (helyszínen)

Everland 2012

Vidámpark

Szombat, május 26. 22:00

A Vidámparkban minden vidám, még a fesztiválozás is, szóval szombaton három színpadnak örülhetünk, ahol többek között fellép a Body & Soul és Mc Daxta, ráadásul az éjszaka több játékot ingyen is kipróbálhatunk, hogy fokozzuk a jókedvet.

Belépő: 2500 Ft

Like ’90s Party

Park

Szombat, május 26. 20:00

Ha másért nem is, nosztalgiázni vagy rosszabb esetben röhögni érdemes kimenni a Parkba szombaton, ahol fellép az Ámokfutók, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, a V-Tech és a Kozmix, magyarul szem nem marad szárazon.

Belépő: 1500 Ft

Kyuss Lives! (US)

Barba Negra Music Club

Kedd, május 29. 19:30

A Kyuss régi tagjainak zenekara újra Budapesten, hogy eljátsszák az összes klasszikust. Sajnos Nick Oliveri már nincs a bandában, de ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy örüljünk a csapat érkezésének.

Belépő: 6500 Ft

Hungry Kids of Hungary (AUS), The Poster Boy

A38

Kedd, május 29. 20:00

A hungry és a Hungary szavakkal viccelődést öt évnyi Balázs Pali lemezhallgatással kellene büntetni, de az ausztrál bandának most megbocsátjuk, csak a koncerten ne vegyék elő a hülye poént. A zenekar előtt a Poniklo Imre által vezetett indie-gyönyörűség, a The Poster Boy melegít.

Belépő: 2000 Ft (elővétel), 2500 Ft (helyszínen)

Anneke Van Giersbergen (NL)

Club 202

Szerda, május 30. 20:00

A The Gathering egykori szépséges szőke énekesnője szólóban érkezik sokkal lágyabb dalaival. Követi őt a német Frames és a holland Kill Ferelli.

Belépő: 3500 Ft (elővétel), 4500 Ft (helyszínen)

Sóley (IS), Sin Fang (IS)

A38

Csütörtök, május 31. 19:30

Egy estén lép fel Izland két legújabb felfedezettje, a Seabear-ből ismert Sóley és Sin Fang. Mindketten önálló produkcióval fogják elvarázsolni a Hajó érzékeny fülű közönségét: különleges hangzás és különleges élmény, két különleges előadótól.

Belépő: 3000 Ft (elővétel) 3500 Ft (helyszínen)

Belvárosi Fesztivál – Compact Disco, Quimby

V. kerület

Június 1-3.

Igazi nyárindító fesztivál Budapest szívében! Alternatív, pop, világzene, népzene, retró, csend-diszkó, gyerekprogramok, állatsimogató, design vásár, olvasóliget, bringabemutató… Három napos, három generációs garantált szórakozás, többek között a Compact Discoval, az Irie Maffiával, a Quimbyvel, a The Carbonfools-szal, Péterfy Borival, a Colorstarral és Palya Beával.

Belépő: ingyenes

Sister Bliss (UK)

Park

Péntek, június 1. 20:00

Sister Bliss nem más, mint az a csaj a Faithlessből, aki nem csak hogy eszméletlenül jól néz ki, de aki úgy használja a zenét, mint más a kanalat, a kést meg a villát. Zsenialitás, amit művel: hihetetlen kompozíciós készség, tempóérzék és a zene nyelvének anyanyelvi szintű ismerete. Igaz, játszik zongorán, basszusgitáron, hegedűn, dobon, szaxofon, szempleren, számítógépen, stúdiókeverőn és kitudja még min, valamint olyan természetességgel ír zenét, ahogy más leviszi a szemetet... Ha voltál már Faithless koncerten, azért, ha meg még nem, azért éri meg eljönni, mert amit ez a lány tud, azt rajta kívül nagyon kevesen tudják ebben a galaxisban.

Belépő: 1000 Ft (elővétel 05.25-ig)  2000 Ft (elővétel utána), 3000 Ft (helyszínen)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.