A szuperszőke szpíker heti vendége az a Pándi Balázs lesz, aki a budapesti zenei szcéna egyik reneszánsz embere, de kiemeljük azt is, hogy dobolt már az egykori Red Hot Chili Peppers gitárosnak, John Fruscianténak. Ezenkívül először fog felhangzani kult rovatunk vezetőjének, Hauschel Tominak csodás, zengő hangja, amellyel filmeket fog ajánlani (vagy éppen nem ajánlani) nekünk.

Továbbá a már szokásos gyanúsítottak is megjelennek, például Unger András, az UrbanPlayer főszerkesztője, aki városi méhekről is fog mesélni, és lesz még rengeteg muzsika, és meglepetéstémák is, amiket nem akarunk előre lelőni. Tanulás vagy munka mögé kreatív háttérsávnak nem tudunk jobbat, mint a MultiPlayer, szóval kattintsatok majd az RCKO.FM-re és hegyezzétek a fületeket, mert a Playert nem csak olvasni, hanem hallgatni is lehet!

Rádió az interneten

Az RCKO.FM-et a hét egyéb napjain is érdemes hallgatni, mert egy halom olyan műsort lehet találni, amit mi is férfikompatibilis témának tartunk. Zeneileg haladó a koncepció, vagyis az RCKO.FM az a dolog, amit egy headbengelő rocker és egy elektróra hevülő popper is egyformán bírhat, mivel négyféle zenei stílusból választhatsz – bámulatos, hol tart már a tudomány! – RCKO HD, Guitar, 54 és Bistro.

(Fotó: Tóth István)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon