Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az incidens a Utah Jazz - Los Angeles Clippers kosárlabda mérkőzésen történt, mégpedig szünetben, amikor egy ártatlan, szórakoztató játéknak kellett volna következnie.

A közönséget azzal akarták feldobni, hogy két szurkolót megversenyeztetnek, méghozzá ilyen óriási, felfújható buborékban. A párosítás mondjuk nem volt egészen igazságos, hiszen a Jazz szurkoló egy tizenéves gyerek volt, míg a Clippers rajongója felnőtt. Persze ettől függetlenül lehetett volna tisztességesen játszani, az utóbbi viszont nem egészen tiszta eszközökhöz nyúlt - konkrétan feldöntötte a kissrácot.

Valószínűleg a közönségnek sem tetszett az akció, ám a Utah Jazz kabalafigurája gyorsan a saját kezébe vette az irányítást és igazságot szolgáltatott:

Jon Healy on Twitter

Adult @LAClippers fan is a dick to kid in fun quarter-time race. @utahjazz mascot DEE-STROYS him. Kid wins race. #NBAPlayoffs2017 https://t.co/aDlYQwdISR

Keményen beleszállt a korábban inkorrektül viselkedő szurkolóba, aki a lökéstől elég szépet burkolt a buborékban. Valószínűleg fájhatott is neki az eset, ami után nehezen bírt csak levánszorogni a pályáról. Legalább egy életre megtanulta, hogy ne haragítson magára egy medvét.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.