Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lányok, akik előszeretettel posztolnak képeket fényűző életükről az Instagramra, milliárdos férfiak, zsarolás és hatalmas összegek. Ezekből a kulcsszavakból összeállt már a kép?

Ha nem, akkor segítünk egy kicsit. A képeken szereplő hölgyek Jyoti és Kiran Matharoo, akik jó testvérek módjára "közös vállalkozásba" kezdtek. Ám ez a biznisz nem éppen törvényes és tisztességes keretek között zajlott.

Most azonban valószínűleg vége szakad a karrierüknek, hiszen Nigériában letartóztatták őket. A vád zsarolás. A hírek szerint vagyonos üzletembereket és politikusokat zsaroltak meg, hatalmas összegeket követelve tőlük. Az áldozataik között szerepelt a nigériai milliárdos, Femi Otedola is, aki a Forbes idei listáján szerepelt a világ leggazdagabb emberei között.

A nővérek azzal fenyegették meg, hogy bizonyítékot hoznak nyilvánosságra, amelyből kiderül, hogy Otedola megcsalja a feleségét. A lányok laptopján állítólag számos férfi neve szerepelt már, akiket hasonló módszerekkel zsaroltak meg és több videót is találtak rajta, amelyen különböző férfiakkal szexelnek.

Jelenleg őrizetben tartják őket, a következő tárgyalásig. Mi addig is nézzünk meg róluk néhány képet, amelyen láthatólag még baromira élvezni tudták a vélhetően másoktól kicsikart pénzt.

[ more pics from the Bahamas on www.matropolitan.com ] ? | link in the bio

[ @missinchez on the hair & @beachbunnyswimwear ] ??

[ bad & boujee ] ?? TOP: @babesandfelines BOTTOM: @beachbunnyswimwear | link in the bio to buy both

Instagram photo by K I R A N M A T H A R O O * Aug 21, 2016 at 2:45am UTC

Instagram photo by K I R A N M A T H A R O O * Jan 19, 2016 at 3:03am UTC

Instagram photo by K I R A N M A T H A R O O * Mar 28, 2015 at 6:34pm UTC

(via) (Instagram)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.