Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

CR7 a Juventus játékosa lett, majd jött a hír, hogy a klub egy nap alatt 63 millió dollár értékben adott el 520 ezer mezt a sztár nevével. Azt tehát már tudjuk, mekkora biznisz mindenféle bigyóra rányomni Ronaldo arcát, de Nápolyban most egy kicsit felemás irányt vett a mánia.

Az olasz városban ugyanis az utcai árusoknál már ilyen kegytárgyat is vehetsz:

Ha nem lenne egyértelmű, mi ez, vagy csak simán nem hinnél a szemednek, akkor megmutatjuk közelebbről is:

Ez bizony Ronaldo arcával márkázott retyópapír. Valaki kimaxolta tehát a merchandisingot, de nem igazán világos, hogy kinek is lett ez kitalálva. Egy megszállott rajongó valószínűleg mindenen a kedvence arcát szeretné látni, de az is biztos, hogy némi ellenérzéssel meg kell küzdenie, amikor elfogy otthon a seggszpír, és csak egy ilyen guriga néz rá vissza a polcról. Ebben az esetben tuti, hogy nem szívesen rajzol barna szakállt CR-nek az ember.

Na de ott van a másik lehetőség: a termék olyanoknak készült, akik ki nem állhatják a focistát, mely esetben a találmány ugyanazt a funkciót tölti be, mint Ukrajna egyes részein a putyinos vécépapír.

Szóval bárki is találta ki ezt a dolgot, ügyesen rátapintott a piaci résre... mi mégsem tudunk jó szívvel gratulálni neki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.