Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindig is szerettél volna egy igazi, tökéletes Rambo-kést? Akkor segítünk. Nyerd meg tőlünk az első két film ikonikus darabjait!

Mozikban a Rambo V - Utolsó vér, ami megihlette kedvenc filmes kés- és kardkészítő barátunkat, Seres Lajost, aki elkészítette az összes Rambo-film pengéjét tökéletes másolatban. Arra gondolt, hogy a Player olvasói se maradjanak ki a jóból, így a Sító Knives felajánlott két kést, a Rambo első két részének darabjait, amelyet megnyerhettek tőlünk, de ezúttal egy kicsit dolgozni is kell hozzá.

Mivel ezek a kések nem gyenge másolatok, az utolsó négyzetmilliméterig megegyeznek Sly kisbarátaival, ráadásul csakis a legjobb minőségű anyagokból készülnek, úgy gondoltuk, egy ilyen ajándékért illik picit többet melózni. Úgyhogy dobpergés: indul a Rambo-hasonmásverseny! Ha úgy érzed, te vagy a legrambóbb Rambo, ha rajtad úgy áll a vörös fejpánt, ahogy senkin, ha ez a te harcod, vagy ha csak átsétálnál egy kisvároson, és nem szeretnéd, hogy beléd kössenek, akkor is jó vagy, csak mutasd meg nekünk. Mutatjuk a késeket, és mondjuk, hogy mit kell tenned értük.

 

Mit kell tenned?

1. Kövesd a Player.hu-t Instagramon.
2. Készíts egy fotót, amin kiköpött Rambo vagy.
3. Töltsd fel ezt a fotót a saját Instagram profilodra, tagelj be rajta minket és használd a #ramboplayer2019 hashtaget.

Ha ez mind kész, akkor nincs más hátra, mint várni, hogy kiderüljön a tiéd lesz-e a két kés egyike.

A játék 2019.09.18. 10:55:00 és 2019.09.25. 18:59:59 között tart.
Sorsolás 2019. 09. 26-án.
Részletes nyereményjáték-szabályzatunkat ide kattintva érheted el.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.