A Disney mára szórakoztatóipari gigász, legfényesebb ékköve pedig a Marvel Studios, ami tíz év alatt egy akkora rajongótábort szedett össze, hogy a Star Wars sárgulhat az irigységtől.

Jim Carrey pedig sokunk kedvence. Annak idején ő volt a gumiarcú hülyegyerek, akit annak ellenére is nagyon lehetett szeretni, hogy olykor fullba nyomta a kretént. Aztán jött a Truman Show, majd az Egy makulátlan elme örök ragyogása, és többé már nem lehetett rá úgy tekinteni, mint akinek csak a marhulás megy.

Közben olyan karaktereket tett fel a polcra, mint Ace Ventura, a Mindörökké Batman egyik gonosza, az ikonikus Rébusz, Grincs, vagy a Kick-Ass kevésbé jól sikerült második részének egyik hőse, Csillagsáv Ezredes. Szóval emberünknek van mire büszkének lenni, és nem is értettük, eddig miért nem kereste meg őt a Marvel, hogy ismét eljátszhasson egy képregényes főgonoszt, hiszen Carrey kis túlzással erre született.

Most azonban úgy néz ki, hogy talán a helyükre kerülnek a dolgok: a We Got This Covered megbízhatóságáról híres riportere jelentette, hogy a Marvel producerei állítólag leültek tárgyalni a színésszel, és ez még nem minden.

Látatlanban is ki merjük jelenteni, hogy zseniális lenne a szereposztás.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.