Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szólj a haveroknak, hogy tévedés van a levegőben! Az egy dolog, hogy 2015. október 21-én "ünnepeljük" a Vissza a jövőbe-napot, de azért van valami, amit tudnod kell.

Mégpedig az, hogy itthon ma hiába is várod azt az ihletett pillanatot, amikor Marty McFly kilép a DeLoreanból, ugyanis ez nem a mai napon fog bekövetkezni. Pofonegyszerű amúgy a dolog. A hibát maga a tér-idő kontinuum okozza. Skubizz ide!

A képen is jól látható, hogy az érkezés ideje 2015. október 21. 16 óra 29 perc, szóval elméletileg minden adott egy hatalmas dzsemborira. A gond csak annyi, hogy Marty nem Budapestre jött megmenteni a rakoncátlan McFly családot, hanem Hill Valley-be, ami történetesen Kaliforniában van, ahol a helyi idő kereken kilenc óra lemaradásban van a mi időzónánkhoz képest. Bezony!

Az a nagy büdös helyzet, hogy Marty érkezésének pillanatában nálunk már holnap 1 óra 28 perc lesz, azaz jó eséllyel éppen akkor fogunk hazatántorogni a ma esti Marty Welcome Party után. Nem akartuk elrontani a napodat, csak mondjuk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.