Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Netflix elképesztően szórakoztató dokusorozata, a Tiger King miatt – amit egyébként mi is imádtunk – akkora sztár lett a széria antihőséből, Joe Exoticból, hogy Nicolas Cage főszereplésével még meg is filmesítik a hihetetlen sztorit sorozat formájában.

Ezt szegény Joe – akinek egyébként annyira azért nem vagány az eredeti neve: Joseph Schreibvogel – nem fogja tudni otthon a kanapén megnézni, ugyanis jelenleg 22 éves börtönbüntetését seggeli, mivel meg akarta gyilkoltatni legfőbb riválisát, Carol Baskint, hogy az általa elkövetett állatkínzásokról ne is beszéljünk.

Szóval Joseph nem épp jó arc, viszont tényleg hatalmas siker lett a róla szóló sorozat, ami miatt Donald Trump a távozása előtt azt találta mondani, hogy meg fogja gondolni, elnöki kegyelemben részesítse-e, az USA-ban ugyanis immár hagyomány, hogy a távozó Mr. President utolsó aktusával kioszt néhány amnesztiát azoknak, akiktől joggal várható, hogy a büntetés alóli felmentés esetén hasznos tagjai lesznek a társadalomnak.

Szóval Trump megígérte, hogy gondolkodik, de azt azért illik tudni, hogy szóbeli ígéretekre nem érdemes nagy összegű kölcsönt felvenni. Joe azonban annyira belelkesült, hogy a távozó elnök utolsó hivatalban lévő munkanapjának végére simán odarendelt egy limuzint a börtön udvarára, hogy a szabadulás után azonnal elkezdhesse az ünneplést.

A limó ugrásra készen

Aztán kijött az elnöki amnesztiában részesülő 143 elítélt névsora, és azon bizony sem az Exotic, sem a Schreibvogel családnév nem szerepelt.

A brutál koppanást még Joe is kommentálta a Twitteren. Azt mondta, hogy szerinte ő

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.