Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A rosszabb hír, hogy egyelőre nem is árulták el, mikor fogják.

Nem lennénk a Tenet helyében. Akkora nyomás helyezkedik rá, amekkora filmre csak alig. Christopher Nolan mozija lenne az a film, amelyik elvileg beindítaná a blockbuster-áradatot a mozik újranyitása után, irdatlan nagy bevételt várnak tőle, nem is véletlenül. Nolan filmje már többször csúszott, és lehetett félni tőle, hogy mivel a fertőzés finoman szólva is pocsékul alakul az USA-ban, megint bejelentik majd a csúszását.

És megtörtént. Most már biztos, hogy a Tenet nem debütál augusztusban a moziban, de azt nem árulták el, hogy mikor lesz majd látható nagyvásznon. Ahogy fogalmazott a Warner Bros. Pictures Toby Emmerichje, a Tenet nem hagyományos módon debütál majd a mozikban, ami azt is jelentheti, hogy bizonyos területeken esetleg más időpontokban debütálhat majd. Ez mondjuk nekünk kedvezhet, de ne igyunk előre a medve bőrére.

Az teljesen kizárt, hogy a "nem hagyományos premier" alatt streamszolgáltatón való debütálást értene, de hamarosan megmondják, mi az új tervezett időpont. Egyúttal azt is elmondta, hogy a Démonok között 3 is új időpontban, 2021. június 4-én lesz majd látható a mozikban.

Az egész azért is jön furcsa időpontban, mert néhányan elkezdtek reménykedni a Vonat Busanba 2 sikeres premierje után, hogy a stúdiók talán átgondolják a blockbusterek korábbi mozikba küldését. A film 13 millió dollárt hozott egy hétvége alatt hazájában, ami igen szép teljesítmény. Talán a Tenet is szépen hozna a konyhára, ha régiónként máskor mutatnák be, de nem ülnének rajta 2021-ig. Meglátjuk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.