Doksi készül arról, hogyan szívták meg a tavalyi luxusfesztivál résztvevői
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Fyre Festival 2017 elején a világ legmenőbb dolgának számított, ma pedig már az egyetemes popkultúra része, csak sajnos nem olyan értelemben, ahogyan azt a fesztiváljegyekre milliókat kicsengető résztvevők szerették volna.

Kezdetben tényleg borzasztóan extrának tűnt az egész, privát szigettel, villákban elhelyezett VIP fesztiválozókkal, gourmet kajákkal és bujálkodó modellekkel. Aztán úgy alakult, hogy a luxifesztivál eljutott innen...

...ide:

Az eseményre pedig nagyon rápörögtek az Instagram gazdag gyerekei, és sajnos egészen biztosan akad olyan is a sértettek között, aki nem annyira tehetős, csak szerette volna megtapasztalni néhány nap erejéig, hogyan tolják a bulit a nála sokkal gazdagabbak.

Szóval a sztori csak félig vicces. Azóta az esemény fő szervezőjét letartóztatták csalás miatt, a népszerűsítésből részt vállaló Ja Rule pedig valószínűleg soha nem lesz már többé szalonképes.

A sztori mindenesetre van olyan érdekes, hogy simán leüljünk majd a Netflix dokumentumfilmje elé, melyben valószínűleg az egy percre jutó dühös Instagram-celebek száma simán eléri majd a hatvanat. Itt az első kedvcsináló:

Jövő január végén jön.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.