Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hihetetlen, de Nicole Kidman ma töltötte be az ötvenet. Mindig is rajongtunk érte, ezért most visszarévedünk a múltba, amikor a színésznő hatalmas vetkőzőbajnoknőként tevékenykedett, és mutatott olyan forró jeleneteket, mint ez a tíz.

 1. 10/10


  Halálos nyugalom (Dead Calm)

  A mindössze 22 éves Kidman élete egyik legszexibb jelenetében egy letépett nadrággal és a Stockholm-szindróma fogalmának teljes kimerítésével mutatkozik be. Bár később kiderül, az a szimpátia nem teljesen őszinte.

 2. 9/10

  Tágra zárt szemek (Eyes Wide Shut)

  Stanley Kubrick utolsó filmje szerencsére emlékezetes lett, és ez nem csak a rengeteg szexjelenetnek volt köszönhető. Az azonban biztos, hogy Nicole Kidman olyan bomba formában került elő benne ruha nélkül, amiért újra a szívünkbe zártuk.

 3. 8/10

  Születés (Birth)

  Meglehetősen beteg film ez 2004-ből Jonathan Glazertől, amiben csodálatunk tárgya a férje reinkarnációjának hisz egy kisgyereket. A többit mindenki el tudja képzelni. Ha másért nem is, hát azért megjegyezted, mert veszettül jól állt Kidmannek a rövid, barna haj.

 4. 7/10

  Bűvölet (Malice)

  Az év 1993, Nicole ruháinak száma még mindig alacsony. Sokat idézgetett szexjelenet ez a filmtörténelemből, amelyben a főhősnő feneke játssza a főszerepet, és bár a film eltűnt az évek során emlékezetünkből, ezt a részt sosem fogjuk belőle elfelejteni.

 5. 6/10

  Hemingway és Gellhorn (Hemingway & Gellhorn)

  Ez nem tévé, ez HBO. Így bőven belefér egy életrajzi filmbe némi szex Kidman és Clive Owen között. Időben nem kell túl messzire menni a mű premierjének dátumához. 2012-ben mutatta be a csatorna ezt a drámát, de még így simán ledobta magáról a textilt az akkor már 45 éves színésznő.

 6. 5/10

  Szégyenfolt (The Human Stain)

  Anthony Hopkins előtt vetkőzni meglehetősen bizarr tett, mint ahogy az is picit furcsa, hogy Nicole Kidmanen vastag ribancrendszámot láthatsz, de mégsem panaszkodik a férfiember, megköszöni a pillanatot, a film rendezőjétől, Robert Bentontól pedig inkább a Kramer kontra Kramer-t veszi elő, ha emlékezetes drámát keres.

 7. 4/10

  Billy Bathgate

  Egy nálunk szinte teljesen ismeretlen mozi, amelyben Dustin Hoffman mellett tűnt fel a színésznő ’91-ben. A rendező szintén Robert Benton, de a vetkőzés mértéke sosem tapasztalt mélységekig ér el, Nicole konkrétan odadobta magát a nézőknek teljes egészében ruha nélkül. Probléma?

 8. 3/10

  On-lány (Birthday Girl)

  Hogy még 2002-ben is mennyire eladható volt Nicole feneke, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az On-lány, amiben egy Oroszországból neten rendelt feleségként szinte kötelező volt valamit villantania. Megtörtént.

 9. 2/10

  Széllovasok (Windrider)

  Az abszolút hamvas színésznő alig 19 évesen el is kezdte a vetkőzést a Széllovasok-ban, amire bár elég kevesen emlékeznek (nem véletlenül), mégis érdemes vetni egy pillantást, már csak azért is, mert mindez az Ausztrál expressz befejezése után egy évvel történt.

 10. 1/10

  Hideghegy (Cold Mountain)

  Anthony Minghella romantikus, háborús drámájába is sikerült belepasszírozni egy eléggé fülledt szexjelenetet 2003-ban. Erre még az is felkapta a fejét, aki csak a barátnője kedvéért ült be rá a moziba.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.