Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor két éve felmerült, hogy a DC végre zöld utat ad a Lobóról, azaz minden idők legmetálabb szuper-antihőséről szóló mozinak, a fejünkön pörögtünk a gyönyörűségtől. Aztán a projekt háza táján megint beköszöntött a csend, és ahogy telt az idő, úgy csökkent a lelkesedésünk is. Most megint befutott egy pletyka, aminek annyira már nem örülünk.

Egyébként annyi pletyka kelt már szárnyra erről a moziról, hogy az egyszeri rajongó lassan azt sem fogja elhinni, amikor a Warner bejelenti a premier időpontját. Kezdődött az egész azzal, hogy Guy Ritchie fogja rendezni a filmet, majd ezt a verziót kukázták, és jött a következő, mely szerint a Wonder Woman írója, Jason Fuchs már neki is fogott a scriptnek. Ennek örültünk mi ennyire:

Azóta aztán egy szót sem lehetett hallani az egészről, szóval vagy Fuchs tojik az egészre, vagy Deadpool-világsiker ide-oda, a DC-t mégsem érdekli annyira egy belevaló 18 pluszos képregényfilm ötlete, hogy komolyan is foglalkozzon a dologgal.

Tegnap aztán újabb pletyó érkezett. A The Wrap számolt be róla, hogy a DC és a megfilmesítési jogokkal bíró Warner állítólag újabb rendezőt szemelt ki a Lobo dirigálására, aki nem más, mint...

Michael Bay!!

Erre pedig mi azt mondjuk, hogy légyszi, inkább ne legyen igaz! Az ugyanis teljesen kizárt, hogy a Transformersekkel és más, hasonlóan hülye látványfilmekkel az agyrohasztásban igen nagy tapasztalatot szerző Bay képes lenne egy olyan mozit csinálni, amilyet ez a rendkívül szórakoztató karakter megérdemelne.

Lobo ugyanis nem csak végtelenül nihilista, cinikus és erőszakos, de egyúttal tele van sötét humorral, Bay-nek pedig ilyenből nem sok jutott. Az infantilis viccein talán egy óvodás még tud nevetni, de ők meg nem néznek felnőtteknek készült filmeket.

Szóval szépen kérjük, kedves Warner és kedves DC, ne csesszétek már el ezt is! Köszi előre is!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.