Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy orosz weboldal fotókat közölt a PS5 állítólagos prototípusáról. Okés, az oroszoktól az elmúlt években annyi kacsa úszott már át nyugatra, hogy megszámolni is meló lenne, de ezzel a hírrel speciel az a Rozetked jelentkezett, amely anno a Pixel 3 XL-t is először szellőztette meg. Akkor minden szavuk igaznak bizonyult.

A Rozetked nem állította, hogy rendelkeznének a prototípussal, állításuk szerint a képeket egy megbízható forrásból kapták.

Azt ugyan tudni vélik a jólértesültek, hogy a belsős Sony fejlesztők már egy ideje Playstation 5 devkitekkel dolgoznak, de ezek nem arról híresek, hogy úgy néznek ki, mint a végleges gép. Ehhez képest a most kiszivárogtatott képeken látható cucc már egy eléggé piackész példánynak tűnt.

Előre láthatólag a PS5 még jócskán odébb van, leghamarabb 2020-ban kaparinthatják meg a vásárlók. Nem gondolnánk, hogy két évvel a megjelenés előtt a Sony már döntött volna a külső ügyében, így eleve szkeptikusan fogadtuk a Rozetked által közölt hírt...

...aztán úgy alakult, hogy néhány órával később a cikket frissítette a szerző: a lap számára is kiderült ugyanis, hogy a képek hamisak. Elnézést is kértek a tévedés miatt, de addigra a képeket már nagyon sokan átvették, ezért egy ideig még biztosan körözni fognak a neten.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.