Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Öt animációs műremek versenyez az arany Oscar-szobrocskáért. Most pedig meg is nézhetjük őket egytől egyig. Érdemes.

Adam and Dog

Ádám és Éva története egy roppant aranyos kutyával, melyből kiderül, hogy Ádám tulajdonképpen erősen pofonérett arccal rendelkezett, mivel képes volt magára hagyni egy ragaszkodó, okos kutyát. De a barátság állat és ember között szent és sérthetetlen...

Paperman

A Disney a Rontó Ralph (kritikánkat itt olvashatod) előtt vetítette ezt a kis remekművet, ezzel is jelezve, hogy nem gyermeteg alkotást fogunk látni utána. A Paperman egy szerelmi történet, erős, de nem gejl cukiságfaktorral.

Fresh Guacamole

Egy kis rövidke, de roppant szórakoztató szürreál, ezt ne próbáld ki otthon jeligével. De hát miért is akarnánk felkockázni egy villanykörtét?

Head Over Heels

Stop-motion kisfilm a házasság nehézségeiről és a problémák megoldásának fontosságáról, még akkor is, ha a kapcsolatban szereplő felek tulajdonképpen különbözőbbek már nem is lehetnének. Az egyik legnagyobb Oscar-esélyes.

A kisfilm csak a FilmoFilia oldalán tekinthető meg.

Maggie Simpson in The Longest Daycare

A Jégkorszak utóbbi része (kritikánkat itt olvashatod) előtt láthattad ezt a kis Simpsons-epizódot, ami vicces is, ügyes is, szóval miért is ne szerepelne az év legjobbjai között.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.