Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A srácok mondjuk nyilván poénból csinálják, vagy ha nem, akkor ennek a videónak a szerkesztője valószínűleg szívből gyűlöli a Végtelen háborút, ugyanis összesen 128 hibát, bakit és következetlenséget számolt össze benne.

Az a helyzet, hogy egyébként tényleg mond olyanokat, aminek van értelme. Mi annyira imádjuk ezt a filmet, hogy még a sokadik újranézés során sem vagyunk képesek kukacoskodni, de azt mi is észrevettük, hogy a film nem kicsit következetlenül kezeli a hősök képességeit és erejét.

  • Thanos például egyetlen kővel a kesztyűjében simán bucira veri a legerősebb Bosszúállót, Hulkot, aztán öt kő birtokában hirtelen erőlködnie kell, amikor Amerika Kapitánnyal kerül szembe. Mégis miért? A Kapitány ereje a közelében sincs a zöld izomagyénak.
  • Az is fura, hogy Űrlord foglyul tudja ejteni Pókembert, azt a hőst, aki a pókösztönének köszönhetően elméletileg a legjobb reflexekkel rendelkezik mindannyiuk közül.
  • Thor új fegyvere is fura egy jószág. A csillag, amiből készült, nem elég erős ahhoz, hogy megölje a Viharistent, de ahhoz igen, hogy ellenálljon a Végtelen kesztyű erejének? Annak, ami egy csettintéssel kiirtja a fél univerzumot? Hogy is van ez?
  •  A film egyik jelenetében Wong egy teleportációs kapu segítségével levágja Thanos legdrabálisabb csicskájának karját, Ez a trükk vajon miért nem jut senkinek az eszébe, amikor a kesztyűt akarják lecibálni a titán kezéről?

Szóval vannak azért bajok, csak épp a film egyébként annyira jó, hogy az ember hajlamos nem foglalkozni ezekkel. A CinemaSins azonban nem ennyire vajszívű.

Íme a videó, ami a fenti hibák mellett további 124-et sorol még fel. Az angol tudás sajnos követelmény, de legalább feliratot kapunk hozzá.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.