Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár még csak jövőre esedékesek, elég gyanús esetükben a gyors telt ház. Koncertek, amelyekre megéri azonnal jegyet váltani, mert még kint rekedsz.

 1. 5/5


  Nine Inch Nails

  Budapest Sportaréna, 2014. június 25.

  Örömhír rovatunkban előkelő helyen szerepel az idén parádés visszatérő albummal (Hesitation Marks) jelentkező NIN budapesti koncertje, amire azt hittük, sosem kerül sor újra. A banda annak rendje és módja szerint elköszönt tőlünk is búcsúturnéján 2009-ben a Syma csarnokban, de hát a búcsúturnék már csak olyanok, hogy nem lehet komolyan venni őket. Jövő júniusban visszatérnek, ezúttal az Arénában, egy olyan show-val, amit soha a büdös életben nem fog elfelejteni senki. A jegyértékesítés november 26-án kezdődik. Hajrá!

  Jegyek és további infók itt: LiveNation – Nine Inch Nails

 2. 4/5

  Robbie Williams

  Budapest Sportaréna, 2014. április 25.

  Robbie megint swinges hangulatban van, ennek jegyében jelentette meg Swings Both Ways című lemezét november közepén, ami az elképesztő sikerű Swing When You’re Winning egyenes ágú folytatásaként értelmezhető. Ezúttal azonban régi dalszerzőjével, Guy Chambers-szel hozott össze új dalokat, de nyilván régi swing-sztenderdeket is elővezet. Koncertjein hatalmas show-t ígér, amire minden esély meg is van. Nem lesz rossz, az biztos. És mivel az Aréna a helyszín, készüljünk a gyors telt házra. A jegyértékesítés december 6-án indul.

  Jegyek és további infók itt: LiveNation – Robbie Williams

 3. 3/5

  Peter Gabriel

  Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

  A mester érkezése mindig öröm, hiszen dalai egyszerűen tökéletesek, a show-ja embertelenül brutális, és mivel ezúttal a teljes So albumot is elővezeti, mindenkinek ott a helye, aki kicsit is szimpatizál Gabriel úr életművével. A Back to Front turnét ráadásul az eredeti zenekar tagjai kísérik, hogy még autentikusabb legyen az élmény, már ha lehet ilyet mondani. Menjünk mi is ünnepelni a So 25. évfordulóját!

  Jegyek és további infók itt: LiveNation – Peter Gabriel

 4. 2/5

  Depeche Mode

  Bécs, Stadthalle, 2014. február 8.

  Skandallum, de ezúttal nem jön vissza a Depeche, ha újra látni akarjuk őket, akkor kocsiba be, ablakot az időjárásra való tekintettel ne húzzuk le, inkább húzzunk el Bécsbe, ahol a Stadthalléban indul a repeta, meg a fekete ünnep. Már csak két jegykontingens érhető el, mindkettő ülő, úgyhogy tessék lecsapni, ha kedvünk támadna egy erős újrára!

  Jegyek itt és további infók itt: Oeticket – Depeche Mode

 5. 1/5

  Ennio Morricone

  Budapest Sportaréna, 2014. február 15.

  Morricone úr az Arénában vezényli a magyar Modern Art Orchestrát, és a hírek szerint turnéjának szervezését is egy magyar cégre bízta. Dagadjon hát a mellünk február 15-én, miközben minden idők egyik (vagy talán hagyjuk is az egyik szót) legjobb filmzeneszerzője vezényli legismertebb darabjait. Állítólag ez az utolsó európai turné, amit bevállal, vigyázzunk, hátha tényleg igazat mond!

  Jegyek és további infók itt: TicketA – Ennio Morricone

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.