Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néhány olyan buli következik, ami van annyira kihagyhatatlan, hogy az ember napokig veri majd a fejét a falba, ha lemarad róla. Pedig a jegyek fogynak...

Slash

Február 7. – Budapest Sportaréna – jegyárak: 12 900 Ft (ülőjegy)

A sztorit már nagyjából mindenki tudja: először az eredetileg megálmodott helyszín, a PeCsa telt meg nagy hirtelen (el nem ítélhető módon), később azonban sikerült a hatalmas érdeklődésre számot tartó koncertet az Arénába áthelyezni. És milyen jó is ez így. Már csak azért is, mert így legalább esélyünk van a bejutásra, de jobb lesz sietni a jegyvásárlással, mert az Aréna is kezd lassacskán megtelni. Állójegyhez már nem juthatunk, ülőjegyek azonban még akadnak.

Jegyek online itt kaphatóak: Ticketportal – Slash

LGT

Február 17. – Budapest Sportaréna – jegyárak: 9900/12 900/15 900/17 900/19 900 Ft

A legendás Loksi újra köztünk, legalábbis egy rövid ideig. Aki nem vett jegyet a február 15-i, illetve 16-i bulira, még vigasztalódhat a ráadás koncerttel 17-én, de állítólag már arra a fellépésre is szépen fogynak a jegyek. Aki még hezitál, az ne tegye.

Jegyek online itt kaphatóak: Ticketpro – LGT

Depeche Mode

Május 21. – Puskás Ferenc Stadion – jegyárak: 13 900 Ft (álló), 9900/12 900/15 900/18 900 Ft (ülő)

Még van néhány hónap Dave Gahan kisbarátainak újabb budapesti eljöveteléig, és az egykori Népstadion méretei sem csekélyek, de a DM már nagyon hozzászokott nálunk a teltházas bulikhoz, ezért is illik igencsak gyorsan jegyhez jutni, mert sosem lehet tudni, mikor maradunk a kapukon kívül. A Delta Machine című új lemez turnéján ráadásul most csak egyszer látogatnak hozzánk. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. Rossz hír, hogy a kiemelt állójegyek már régen elfogytak. A többi sincs messze...

Jegyek online itt kaphatóak: Live Nation – Depeche Mode

Wax Tailor

Február 27. – A38 – jegyárak: 3000 Ft (elővétel), 3500 Ft (helyszínen)

Hogy ki az a Wax Tailor? Egy francia mágus, aki a tavalyi év egyik legjobb trip hop lemezét, a Dusty Rainbow from the Dark-ot pakolta össze. Magyarországon is élő zenekarral lép fel, és ha csak egy az egyben lejátssza az utolsó albumot, már akkor is boldog emberek leszünk. Pedig nagy valószínűséggel nem erről van szó. A hajó nem nagy, aki lemarad, bánni fogja.

Jegyek online itt kaphatóak: A38 – Wax Tailor

Cirque Du Soleil: Immortal

Február 5–6. – Budapest Sportaréna – jegyárak: 9900/14 900/19 900/24 900/34 900 Ft

Ez az egyetlen ajánlat ugyan nem teljesen koncert, inkább egy grandiózus show, de ettől még ugyanannyira kihagyhatatlan. Újra itt a Cirque Du Soleil, ezúttal Jacko életét és munkásságát felölelő műsorával, az Immortal-lal, ami eddig igencsak pozitív kritikákat kapott, szóval elég nagy baj lenne a jegyvásárlás halogatásával lemaradni róla. Aki valaha is bírta Jackót vagy a Soleilt, annak kötelező a darab. Két nap, két előadás. Valamelyikre még illik beférni.

Jegyek online itt kaphatóak: Ticketpro – Cirque Du Soleil

Tovább:
Best of Koncert 2013 - Koncertek, amiket bűn lenne kihagyni idén
Hová lettek a Baywatch lányai?
A hét mozis csaja: Nadine Velazquez a Kényszerleszállásból

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.