Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Te hogy foglalnád össze egy mondatban a Harcosok klubját? Most megéri törni a fejed, mert a Paramount Channel a jelek szerint imádja a rövid de velős kedvcsinálókat. Olyannyira, hogy egy hónapig két kézzel szórja értük az ajándékokat.

Egymondatos filmajánlókat kitalálni az egyik legjobb móka, amivel egy hivatásos filmbuzi elütheti az idejét. Gondolj csak bele, mi lenne az az egy mondat, amivel mondjuk a Hatodik érzéket promóznád a haverok előtt? Nem adunk ötleteket, mert az a helyzet, hogy a Paramount Channel 1mondat néven elindított játéka még a mi érdeklődésünket is felkeltette.

A lényeg egyszerű, mint egy pofon - és ez akár az A maflás című nem túl bonyolult vígjáték ajánlója is lehetne. Csak fel kell töltened az agyszüleményeidet a játék hivatalos oldalára, a legtöbb szavazatot bezsebelő szösszenetek gazdái között pedig különböző ajándékokat sorsolnak ki... és ennyi. De tényleg.

A főnyeremény stílusosan egy Paramount popcorn gép, hiszen ha annyira penge vagy filmes aranyköpésekben, akkor nyilván nem akarsz zacskós popcornnal leülni a kedvenc mozid elé.

Sok sikert!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.