Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem sokáig árulták azt az épületet, ami a Paranormal Activity helyszínéül szolgált. Ha megnézed a teljesen átlagos fotókat a napfényes ház belsejéről, akkor is finoman rettegni fogsz.

Tudod, mennyiért vehetsz ismert démonházat? Pontosan 749 ezer dollárért, azaz kb. 205 millió forintért. A hülyének is megéri ennyiért megvenni a Paranormal Activity-ből ismert vityillót, amiben egy nyári joghurtos saláta könnyedségével lapít minket pörgőből falhoz egy szabadon választott szellem, és ez most mind a miénk lehetett volna. Már késő. A házat ugyanis annak áruba bocsátása után nyolc nappal meg is vette valaki az előbb említett összegért, hogy szanaszét kézikamerázza magát odabent esténként.

Az a legdurvább az egészben, hogy bár a szobákról fényes nappal készültek a fotók, mégsem nagyon tudunk elvonatkoztatni a filmtől. Ott bizony bármennyire is járja át a szobákat a napfény, lehet, hogy nemrég cserélték a vezetékeket, a szomszédok sem parasztok és a villanyszámla is baráti, tuti, hogy nem tudsz elaludni esténként, mert arra vársz, hogy mikor rángat ki az ágyból valami láthatatlan csillámpóni. De most gondoljunk bele, mennyire szemét lehetne az a feleség, aki ebben a házban éjszaka kikelne az ágyból, hogy poénból a férjét bámulja hosszú perceken, ne adj' isten órákon keresztül? Hát van, akinek így is kell. A vásárlónak jó egészséget, és sok hirtelen leforgatott Paranormal Activity-folytatást kívánunk. Íme a ház, de már ne tegyél rá ajánlatot:

Forrás: Curbed

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.