Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha 8.1-nél frissebb Windows van a gépeden, akkor tökmindegy, milyen gyenge, holnaptól csapathatod rajta a The Divisont orrvérzésig. Örülünk? Naná!

Április 6-án érkezik ugyanis Playstation 4-re a 3.50 jelű firmware frissítés, ami - egy rakás kisebb finomság mellett - eldörrenti a nagyágyút: a Remote Play nevű fícsör elérhetővé válik PC-re és Macre. Hurrá van, nem kicsit!

A Remote Play ugyanis nem más, mint egy olyan alkalmazás, melynek segítségével távolról be tudod kapcsolni az otthon szunyókáló PS4-edet és úgy játszhatsz vele, mintha csak a tévéd előtt ülnél. Az alkalmazás minden gond nélkül a laptopod képernyőjére streameli az akár több száz kilométerre izzadó konzolod által sugárzott képet.

Ehhez PC esetében egy Windows 8.1-re vagy Windows 10-re, Mac esetében OS X 10.10-re vagy OS X 10.11-re, egy jó internetkapcsolatra és egy USB-kábellel a PC-dhez vagy a Macedhez kapcsolt DualShock 4 kontrollerre lesz szükséged, a masinád grafikus teljesítménye pedig teljesen mindegy. Az internet erősségétől függően a Remote Play 360p, 540p vagy 720p felbontáson, illetve 30 vagy 60fps képfrissítéssel fogja streamelni a játékot.

A frissítés után innen tudod majd letölteni a Remote Play applikációt a masinádra. (Csak a frissítés után fog élni a link!)

Ez azért elég menő! A Sony szereti a játékosait, az már biztos.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.