Perelnek a Szezám utca alkotói a gyilkolászós bábfilm miatt

Nem mindenkinek jött be a drogos, strichelő és gyilkolászó bábuk ötlete. A gyerekeknek készült Szezám utca alkotói például nagyon nem örülnek a 18 pluszos mozinak.

Már megmutattuk a Melissa McCarthy főszereplésével készült The Happytime Murders trailerét, de hogy felfrissítsük az emlékezeted, itt van megint:

Igen, egy pettyet meredek, amikor a lecsúszott, szétdrogozott, fogatlan csövesbábu felkínálja a szolgáltatásait, ahogy az sem épp gyerekbarát, amikor a gyilkos szétpukkantja a pult mögött álló vattával kitömött eladók fejét. Szóval lesz itt minden, és a minden ebben az esetben azt jelenti, hogy gyerekeket még véletlenül sem szabad majd a mozi közelébe engedni.

Ennek pedig a leghíresebb bábfilmsorozat, a Szezám utca alkotói és jogtulajdonosai örülnek a legkevésbé. Annyira nem örülnek, hogy csütörtökön keresetet nyújtottak be a New York-i állami bíróságon a film forgalmazója ellen.

A keresetben kifejtették, hogy a film reklámkampánya tévesen azt az érzetet kelti, mintha a The Happytime Murders-nek köze lenne a Szezám utcához, és hát valljuk be, hogy a figurák miatt valóban lehet az embereknek egy ilyen gondolata, amire az augusztusra datált mozi reklámkampánya még rá is tesz egy lapáttal.

A közösségi oldalakon például azzal a szöveggel reklámozzák a filmet, hogy "No Sesame. All Street.", azaz "Semmi Szezám, csak az utca.".

Az eset további pikantériája, hogy a filmet Brian Henson rendezte, aki annak a Jim Hensonnak a fia, aki létrehozta a The Muppet Show-t, és aki segített a Szezám utca karaktereinek megalkotásában, amikor a népszerű gyerekműsor elstartolt 1969-ben.

Egy szó mint száz, az ügy szereplői fordulatos pernek néznek elébe.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon