Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez a kéró tök jól néz ki - gondolnád, ha nem tudnád, mi történt itt 1974-ben.

Az Amityville, Ocean Avenue 112 szám alatt ugyanis abban az évben történt, hogy Ronald DeFeo Jr fogott egy puskát és álmában agyonlőtte a szüleit és négy testvérét.

A képen Ronald DeFeo Jr látható letartóztatása után

Ez a kegyetlen gyilkos a bíróság előtt elmondta, hogy démoni megszállottság vezetett a mészárláshoz és hogy a szörnyű tett előtt rejtélyes hangok parancsolták meg neki, hogy végezze ki a családját, amit valószínűleg csak azért talált ki, hogy a védelem beszámíthatatlanságra hivatkozva kérhesse a büntetés mérséklését.

Ronald DeFeo Sr (43), felesége, Louise (42), két fiuk, John (9) és Mark (12) és két lányuk, Allison (13) és Dawn (18) koporsói

A sztorinak itt még nincs vége, hiszen egy évvel később a házba beköltözött a Lutz-család (hogy mi a fenének akarna bárki itt élni, azt most hagyjuk!), majd 28 nappal később fejvesztve menekültek onnan. Elmondták, hogy rövid ott tartózkodásuk alatt egy seregnyi mérges túlvilági entitás kergette őket őrületbe. Az ügyre még a híres-hírhedt Warren házaspár is rámozdult - a Démonok között című horror első és második része is az ő kalandjaikról szól -, és a házban készítettek egy fotót az egyik lényről, aki állításuk szerint az egyik kivégzett DeFeo fiú kísértete.

Nézd csak, ki (vagy mi) kukucskál ott az ajtó nyílásából kifelé!

A ház története megragadta Hollywood fantáziáját is, később egy rakás mozi készült az amityville-i mészárlásról és az azt követő kísértetjárásról, ami állítólag a mai napig tart.

Eddig a rémtörténet. Az apropó, amiért most ezzel rád hoztuk a frászt, nem más, mint hogy a rémületes ház ismét eladósorba került. 2012-ben árulták utoljára és a jelek szerint az előző tulajok sem bírták túl sokáig. A következő képeket még az akkori hirdetésből sikerült kilopni.

Az épülethez tartozik egy tágas kert, egy csónakház és egy két beállásos garázs. A vételár potom 850.000 dollár, ami nagyjából 237 millió forint. Az új tulaj a kísérteteket grátiszba kapja.

Na, te beruháznál erre az ingatlanra?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.