A Sony állítólag csökkentette a PlayStation 5 árát, miután kiderült, mennyibe fog kerülni az új Xbox
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Microsoft a hét elején végre elárulta, mikor és mennyiért érkezik a következő generációs Xbox Series X, sőt, bemutatták az olcsóbb Series S-t is azoknak, akiknek elég egy kisebb ugrás valamivel kevesebb pénzért.

Nagyon örültünk az infóknak, de azért azt meg kell jegyeznünk, hogy komolyan a zsebébe kell majd nyúlnia annak, aki egy Series X-re ruházna be a november 10-én esedékes induláskor.

Azt pedig tudjuk, hogy a konzolok piaca egy igen árérzékeny piac, és a Gamereactor értesülései szerint ezzel a Sony is teljesen tisztában van. Annyira, hogy insider infók szerint nem sokkal azután, hogy kiderült, a Microsoft 499 dolcsiért adja saját versenyzőjét, az eredetileg drágább PS5 árát is erre a szintre csökkentették.

Az olcsóbb, lemezmeghajtó nélküli PlayStation 5 állítólag kerek száz dollárral lesz drágább a szerényebb tudású Xbox Series S-nél, ami így komoly vetélytársa lehet nemcsak a PS5-nek, de a Series X-nek is. Ha igaz a pletyka, ez egy tökéletes példa arra, hogy a piaci versenynek a fogyasztó az igazi nyertese.

A Sony előre láthatólag jövő szerdán, magyar idő szerint este tíz órakor rátja le a leplet a konzol megjelenési dátumáról és fogyasztói áráról.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.