Igen, Rachel McAdams is vetkőzött már
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Annyira hétköznapi, szerény szépség Rachel McAdams, hogy sokan azt hiszik, ő sosem vetkőzne. Pedig de. Csak vissza kell tekinteni a múltba. Mivel ő a Doctor Strange női főszereplője, visszatekintünk.

Rachelt mindenki akarja, ehhez képest hódításainak száma nem verdesi az eget. A Szerelmünk lapjai után Ryan Gosling barátnője volt négy éven keresztül, ezek szerint nem a véletlennek köszönhetően volt annyira túlfűtött az a szexjelenet, ami teljes valójában csak a film DVD-kiadásán volt látható. Annyit mondunk, hogy a McAdams-rajongóknak érdemes beszerezniük a kiadványt, kedvencük ugyanis két alternatív jelenetben is ledobja a textilt. Rachel igazi vetkőzőbajnok, bár sosem viszi túlzásba a villantást, leginkább úgy meztelenkedik, hogy tulajdonképpen semmit sem láttál belőle igazán, ezt a sejtelmességet kapjuk, már ha nem figyeltünk oda eléggé a munkásságára.

Igen, érdemes egy kicsit kutakodni, abszolút kifizetődő, ha belenézünk a színésznő korábbi munkáiba. A 2002-es My Name Is Tanino című korai mozijában ugyanis azonnal megszabadult felesleges melltartójától, amire később sem volt nagyon példa. Most ezt a mellbedobást és a Szerelmünk lapjai kérdéses jelenetét is elővesszük, ha már ezen a héten Rachel a Doctor Strange-ben látható, sajnos szigorúan csak ruhában. Majd lesz még másképp is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.